Annelerin hediyesi Logitech'ten   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 05-05-2011 (17:00)   Son Mesaj: 05-05-2011 (17:00)    Cevap: 0    Gösterim: 808  

    05-05-2011

    Annelerin hediyesi Logitech'ten

    Annelerin hediyesi Logitech'ten
    Annelerin hediyesi Logitech'ten



    Logitech, Anneler Günü’nde annesine ne hediye alacağını düşünenlere, her yıl neredeyse aynı hediyeleri almaktan sıkılanlara farklı hediye alternatifleri sunuyor.

    Logitech’in iPhone & iPod ile uyumlu, çalar saat olarak da kullanılabilen renkli Pure-Fi Express Plus Speaker veya 20 saat kesintisiz pil ömrü sayesinde her yere taşıyabileceğiniz Logitech S315i iPhone/iPod Dock müzik tutkunu anneniz için mükemmel hediye alternatifleri olabilir. RENKLİ LOGITECH PURE FI EXPRESS PLUS İLE EĞLENCELİ MÜZİK KEYFİ…
    Şık tasarımı, siyah, pembe ve mor renk seçenekleri, dokunmatik kontrol tuşları ve gelişmiş uzaktan kumanda özellikleriyle Logitech Pure Fi Express iPhone/iPod Speaker’lar Anneler Günü hediyesinde farklılık arayanlara fırsatlarla dolu alternatifler sunuyor. Üstün stereo sistemi, berrak ses kalitesi ve yüksek perdedeki baslardan, tiz tonlara kadar sağladığı muhteşem ses çıkışı ile Logitech hoparlörler müzik tutkunu annelerin kulağının pasını silecek. Anneniz Logitech Pure-Fi Express Plus ile iPhone ve iPod’unu şarj edebilir, aynı zamanda çalar saat olarak da kullanabilir.iPhone’un minimalist tarzını tamamlayan Logitech Pure Fi Express hoparlör yüksek ses kalitesinin yanı sıra dayanıklılığı, tasarımı, koruyucu kutu ve kablosuz uzaktan kumandasıyla da farklı. Ürün güç kullanımında kullanıcılarına iki seçenek sunuyor: Ev kullanımı için normal elektrik bağlantısı, dışarıdaki kullanımlar içinse AA pil seçenekleri var.

    Logitech Pure-Fi Express Plus Speaker Tavsiye Edilen Son Kullanıcı Fiyatı: 159 TL (KDV dahil)

    LOGITECH’İN YENİ iPHONE/iPOD DOCK’U S315 İLE ANNELER HİÇBİR RİTMİ KAÇIRMAYACAK…
    iPhone veya iPod ile müzik dinlemeyi seven anneniz için, şarj edildiğinde 20 saat kesintisiz pil ömrüne sahip, taşınabilir özelliği sayesinde evde hatta yolda bile müzik dinleme imkanı sunan Logitech S315i uygun bir hediye olabilir. Ayrıca anneniz, diğer iPhone/iPod hoparlörlerinin aksine Logitech S315i’yi şarj ederken de müzik dinlemenin keyfini çıkarabilir. İnce tasarımıyla dikkat çeken Logitech S315i, sağlam metal ızgaralarıyla valizde, sırt çantasında veya arabada oluşabilecek sarsıntılara karşı dayanıklı.

    iPod veya iPhone’u şarj etmek gerektiğinde Logitech S315i’ye takmak yeterli. Siyah ve beyaz olmak üzere iki ayrı renk alternatifi bulunan Logitech S315i, iPhone ve herhangi bir iPod modeli ile Apple Universal Dock Connector (Apple Evrensel Dock Bağlayıcısı)’ı kullanarak çalışıyor.* Logitech Rechargeable Speaker S315i Tavsiye Edilen Son Kullanıcı Fiyatı: 199 TL (KDV dahil)







    Annelerin hediyesi Logitech'ten Yorumları