Jabra ile annelere iletişim özgürlüğü   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 05-04-2011 (13:00)   Son Mesaj: 05-04-2011 (13:00)    Cevap: 0    Gösterim: 671  

    05-04-2011

    Jabra ile annelere iletişim özgürlüğü

    Jabra ile annelere iletişim özgürlüğü
    Jabra ile annelere iletişim özgürlüğü



    Anneler Günü’nde annenize hediye edeceğiniz uygun fiyatlı, şık ve kullanışlı bir Jabra Bluetooth kulaklık ile annenize gittiği her yerde elinde cep telefonu taşımadan rahat iletişim kurma ve keyifle müzik dinleme olanağı sunuyor.

    Anneler Günü’nde annenizi Jabra’nın şık ve kullanışlı Clipper ve BT2035 modelleri ile hareket halindeyken telefonu kulağında taşıma zorunluluğundan kurtarabilirsiniz.

    Cep telefonu ve MP3çalara kablosuz olarak aynı anda bağlanabilen Jabra Clipper, annenize telefonu çaldığında MP3çalar ile cep telefonu arasında gidip gelmek zorunda kalmadan görüşmelerini gerçekleştirme olanağı tanıyor. Çokluişlem düğmesine tek dokunuşla müzik durdurulabiliyor, ses kısılabiliyor ya da şarkı değiştirebiliyor. Sadece 20 gram ağırlığındaki Jabra Clipper cekete, çanta askısına ya da giysinin kenarına takılarak annenize rahat hareket etme şansı tanıyor.

    Şık, hafif ve kolay kullanımlı Jabra BT2035 Bluetooth kulaklık da annenize telefonda konuşurken diğer işlerini de rahatlıkla sürdürme olanağı tanıyor. Kulağa rahatça oturan cihaz sezgisel operasyon ve güçlendirilmiş ses kalitesi ile dikkat çekiyor. Sadece 11 gram ağırlığı, 7 saate kadar konuşma ve 200 saate kadar bekleme süresi ile Jabra BT2035, annenize iletişimde büyük rahatlık sunuyor.

    Fiyatları 39,90TL. ile 219TL. arasında değişen Jabra Bluetooth kulaklıkları TESAN, TeknoSA, Vatan, Metro ve anlaşmalı GSM satış noktalarında bulabilirsiniz.







    Jabra ile annelere iletişim özgürlüğü Yorumları