Daha önce böylesini görmediniz!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 05-01-2011 (22:00)   Son Mesaj: 05-01-2011 (22:00)    Cevap: 0    Gösterim: 739  

    05-01-2011

    Daha önce böylesini görmediniz!

    Daha önce böylesini görmediniz!
    Daha önce böylesini görmediniz!



    Para yuvasına bozuk para atıp kolanızı alabildiğiniz makineler öylesine bir özellik kazandı ki...

    İnsanların daha çok kişiyle tanışmasına ve kaynaşmasına olanak sağlayan sosyal ağlar, gün geçtikçe daha çok firma tarafından kullanılıyor. Bu seferki firma ise Pepsi oldu.Pepsi, bu yeni projesiyle caddelerde, tren istasyonlarında bulunan satış makinelerine yeni bir teknoloji getiriyor, dolayısıyla şu andaki makinelerini bu proje için değiştirmek zorunda kalacak. Kendinize bir ürün alabileceğiniz veya sisteme giriş yapıp arkadaşınıza bu tür makinelerde kullanılabilecek olan bir kodu mesaj yoluyla gönderebileceğiniz makinelerin dokunmatik ekranlı bir paneli olması beklenirken, mesaj gönderebilmek için bir internet bağlantısına sahip olması veya bir telefon hattına bağlı olması gerektiği ise çok açık.

    Arkadaşlarınızdan birine bir Pepsi ürünü gönderebilmek için, tek yapmanız gereken sisteme arkadaşınızın cep telefon numarasını girmek olacak. Numarayı girdikten sonra, arkadaşınızın kullanacağı kod ekranda belirecek ve kodu göndermeden önce 10 saniyelik olmak üzere bir video da çekebileceksiniz. Arkadaşınız ise, bu kod ile, benzer bir makineden hediyenizi alabilecek.

    Henüz yaygın olmayan bu projenin prototipleri, 27 - 29 Nisan arasında Chicago'da Ulusal Otomatik Mağazacılık Derneği'nin One Show'unda gösterildi.







    Daha önce böylesini görmediniz! Yorumları