AOC'nin yeni LED ekran serisi!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 04-28-2011 (15:00)   Son Mesaj: 04-28-2011 (15:00)    Cevap: 0    Gösterim: 671  

    04-28-2011

    AOC'nin yeni LED ekran serisi!

    AOC'nin yeni LED ekran serisi!
    AOC'nin yeni LED ekran serisi!



    AOC, LED arka aydınlatmalı yeni bir ekran serisi sunuyor.

    BERLIN - Ekran uzmanı AOC, 47cm/18,5″ ile 59,8 cm/23,6″ arasında çok yönlü bir düz ekran serisi olan 50ID ile hem ofis hem de ev için yeni bir yol belirliyor.

    İnce geniş ekranlı bu modeller, zamanı aşan siyah bir tasarıma sahip. Pek çok özelliği ve yenilikçi LED arka aydınlatması sayesinde bu ekranlar, kullanıcıları çok üstün görüntü kaliteleriyle etkiliyor.

    Çok yönlü güçlü ekranlar

    AOC’nin yeni 50ID serisindeki monitörleri, en yeni ekran teknolojisine, üstün performansa ve klasik bir tasarıma sahip. Sadece beş milisaniyelik hızlı tepki süresinin yanında, 20.000.000:1 yüksek kontrast ve 250 cd/m²’lik parlaklık değeri sayesinde bu monitörler en hızlı film sahnelerini bile akıcı ve son derece net şekilde görüntülüyor.

    50ID modelleri analog ve dijital girişlere sahip. Daha geniş ekranlar Full HD çözünürlük de sunuyor. Bazı modellerde hoparlör bulunuyor.

    Ayarlar, kullanıcı dostu ekran menüsü yoluyla rahatça yapılabilir. Birlikte verilen i-menü yazılımı, kullanıcılara ayarları fare ile yapma imkanı tanıyor.

    Ekranın bir kaç pencereye bölünmesine olanak veren Software Screen+ yazılımı da birlikte verilmektedir. Bu yazılım, bir dizi uygulama arasında sürekli geçiş yapan kullanıcılar için dikkate değer bir kolaylık sağlamaktadır.

    İnce ve klasik tasarım

    Arkasında ve tabanında ince çizgili desenler bulunan bu monitörler, en ince noktalarında sadece 1,6 cm derinliğe sahiptir. Zamanı aşan görünümleri ile neredeyse tüm ortamlara kolayca uyum sağlarlar.

    Çevreye odaklanma: Yenilikçi LED teknolojisi

    Kaynak koruması ve enerji tasarrufu, AOC’de büyük öneme sahiptir. Elektrik tasarrufu sağlayan (bu modeller 30 watt’tan az enerji harcamaktadır) LED arka aydınlatma teknolojisi sayesinde, ENERGY STAR, TCO ya da EPEAT gibi mevcut çevresel standartlar karşılanmaktadır. Üstelik, tüm monitörler hiç cıva kullanılmadan üretilmektedir. Buna ek olarak, kullanıcılar kişisel olarak seçecekleri diğer enerji tasarrufu tercihleriyle daha da düşük bir genel enerji tüketimine ulaşabilirler.

    50ID modelleri Haziran 2011’de piyasaya sunulacaktır. Perakende fiyatları henüz belirlenmemiştir.Bilgi için: AOC International (Europe) GmbH
    Telefon: +49 2362 60 58 23 - 0





    AOC'nin yeni LED ekran serisi! Yorumları