Fujitsu, proGREEN ürünlerine yenilerini ekledi!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 04-25-2011 (14:00)   Son Mesaj: 04-25-2011 (14:00)    Cevap: 0    Gösterim: 514  

    04-25-2011

    Fujitsu, proGREEN ürünlerine yenilerini ekledi!

    Fujitsu, proGREEN ürünlerine yenilerini ekledi!
    Fujitsu, proGREEN ürünlerine yenilerini ekledi!



    Fujitsu, kurumların verimliliğini artıran ve yüksek performans sağlayan çevreci proGREEN ailesi ürünlerine yenilerini ekledi.

    % 94'e varan enerji verimliliği gibi pek çok avantaj sağlayan ürünler arasında LIFEBOOK diz üstü bilgisayarlar, ESPRIMO PC'ler, CELSIUS çalışma istasyonları ve bir LED ekran bulunuyor.
    Dünyanın lider bilişim firmalarından Fujitsu, kanal ortakları üzerinden yeni, geliştirilmiş, çevreci proGREEN ürünler sunuyor. Enerji tasarrufu sağlayan, rekabetçi fiyatlarda sunulan ürünler arasında LIFEBOOK diz üstü bilgisayarlar, iki ESPRIMO PC, dört CELSIUS çalışma istasyonu ve bir ekran bulunuyor. Yeni 0-Watt adaptörleri bulunan proGREEN ailesi ürünler % 94'e varan enerji verimliliği sağlıyor. Kurumların performansını artıran ürünler, bir üst model donanımlara geçmeye hazır olan kurumların enerji masraflarını azaltıyor.

    Fujitsu'nun 4 yıldır sunduğu proGREEN ürünleri, kanal ortakları ve müşterileri tarafından en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. 2009 yılında 0-Watt teknolojisine önderlik eden Fujitsu, proGREEN ürün ailesini LIFEBOOK E ve LIFEBOOK S serisi diz üstü bilgisayarlar ve CELSIUS H mobil iş istasyonlarıyla genişletmiş bulunuyor. Fujitsu o zamandan beri bu konuda pek çok yeniliğe imza atıyor. Bunlar arasında 2009 yılında sunduğu 0-Watt ESPRIMO PC teknolojisi ve 2011 yılında LIFEBOOK diz üstü bilgisayarlar için sunulan 0-Watt AC adaptörü bulunuyor.

    Çevre dostu Fujitsu ürünleri, en iyi fiyat / performans oranını sunuyor

    Çevre dostu proGREEN ürünler sınıflarındaki en iyi fiyat / performans oranını sunuyor. Fujitsu, genişletilmiş proGREEN ailesinin avantajlarının duyurulması için kanal ortaklarına geniş kapsamlı pazarlama malzemeleri ve destek sağlıyor.

    proGREEN ailesine yeni eklenen ürünlerin dikkat çekici özellikleri şöyledir:

    • Fujitsu ESPRIMO E900 ve ESPRIMO P900 PC'lerin % 94 oranında verimlilik sağlayan ve 0-Watt teknolojisinin kullanıldığı adaptörleri bulunuyor. Bu sayede 5 yıllık bir PC sistemine oranla enerji kullanımında % 87'nin üzerinde tasarruf sağlıyorlar. Aynı zamanda, ana kartlarının halojensiz olması üretim sırasında kullanılan zehirleyici maddeleri azaltıyor. Çevreyle ilgili güncel gerekliliklerin tümünü fazlasıyla yerine getiren ESPRIMO E900 ve ESPRIMO P900 PC'lerin Nordic Swan, Blue Angel, ENERGY STAR ve EPEAT Gold'un da aralarında bulunduğu çevre sertifikaları bulunuyor.

    CELSIUS 510 proGREEN iş istasyonlarında Fujitsu'nun yeni Cold Plug teknolojisi kullanılıyor. Bu teknoloji sayesinde şasinin açılmasına gerek kalmadan hızlı ve kolay bir şekilde hard diskler eklenebiliyor veya değiştirilebiliyor. Cold Plug aynı zamanda yüksek etkinlik sağlıyor ve verimliliği de artırıyor. proGREEN ailesi kapsamında CELSIUS 410 ve CELSIUS 510'un yanı sıra Fujitsu, CELSIUS H910 ve CELSIUS H710 olmak üzere iki yeni mobil iş istasyonu da bulunuyor. Tüm iş istasyonları % 90'a varan güç adaptörü verimliliği sağlıyor ve ürünlerin tümünün halojensiz ana kartları bulunuyor. Bu proGREEN ürünler ENERGY STAR, EPEAT Gold, Blauer Engel ve Nordic Swan gerekliliklerine uyuyor.

    • proGREEN LIFEBOOK ailesinin yeni üyeleri ise LIFEBOOK S751'in de aralarında bulunduğu üç yeni modelden oluşuyor. Bu ürünlerin tümünün 0-Watt AC adaptörleri ve EcoButton'ları bulunuyor. Li-Ion pil teknolojisi ise çalışma zamanının yanı sıra pil ömrünü de 17 saate kadar artırıyor. LIFEBOOK E751 ve LIFEBOOK T730 için 12,1 inçlik tablet PC'den 15,6 inçlik diz üstü bilgisayara kadar olan ekran boyutu seçenekleri sunuluyor. Bunlara ek olarak LIFEBOOK T730'un ENERGY STAR ve EPEAT Gold sertifikaları bulunuyor.• Fujitsu Display B22W-6 LED ekranın enerji tüketimini azaltan arka ışığı bulunuyor. Gürültü çıkarmayan ve tamamen sessiz olan ekran, ergonomik tasarımı ve boyu ayarlanabilen ayağıyla rahat bir kullanım sunuyor. Yatay veya dik olarak kullanılabilme özelliğiyle de geniş ekran görüntülemeyi mümkün kılıyor. proGREEN ekranın ENERGY STAR, Nordic Swan ve EPEAT Silver sertifikaları bulunuyor.

    Fujitsu proGREEN ürün ailesi hakkında daha fazla bilgi için:
    http://ts.fujitsu.com/rl/products/proGREEN/index.html





    Fujitsu, proGREEN ürünlerine yenilerini ekledi! Yorumları