Sessizliği bozan teknoloji!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 04-25-2011 (14:00)   Son Mesaj: 04-25-2011 (14:00)    Cevap: 0    Gösterim: 512  

    04-25-2011

    Sessizliği bozan teknoloji!

    Sessizliği bozan teknoloji!
    İşitme, hiç şüphesiz sağlıklı iletişim için hayatın her alanında olduğu gibi iş dünyasında da hayati bir önem taşıyor.

    Bu duyuda yaşayabileceğiniz bir kayıp, iş performansınızın büyük ölçüde düşmesine ve belki de kariyerinizin sonlanmasına bile neden olabiliyor. Dünyaca ünlü işitme cihazı markası Starkey, şimdi hem günlük yaşantınızda hem de iş hayatınızda kullanabileceğiniz, son teknoloji ürünü, kişiye özel ve tamamen görünmez SoundLens işitme cihazları ile işitme kaybının neden olduğu tüm dezavantajları ortadan kaldırarak, ses getiren bir kariyere sahip olmanıza yardımcı oluyor. Sağlıklı işitme; mutlu ve konforlu bir hayat için vazgeçilmez. İletişimin temel unsuru olan bu duyu, iş hayatı içinse her şey demek… Bu nedenle işitmede yaşadığınız bir kayıp, kariyerinizi de kaybetmeniz anlamına gelebiliyor. İşitme kaybı, çocukluk yıllarında ya da ileriki yaşlarda farklı sebepler nedeniyle birçok kişide oluşabiliyor. Bazı insanlar ise bu sorunu yaşadıklarını çok geç fark ediyor. Sektörünün lider firmalarından olan dünyaca ünlü Amerikan markası Starkey, iş dünyasında işitme kaybından dolayı yaşayacağınız tüm sorunları düşünerek tasarladığı en son ürünü SoundLens işitme cihazları ile şimdi tüm bu endişelere son veriyor.

    İşitme cihazlarında estetik kaygıya son…

    Starkey SoundLens işitme cihazlarının en önemli özelliği, tamamen görünmez olması… Kullanıcı tarafından kulak kanalının içindeki ikinci boğumuna yerleştirilen bu cihaz, %100 performans sağlarken dışarıdan da asla fark edilmiyor. Böylece herhangi bir estetik kaygıya yer bırakmıyor. Patentli dijital modelleme ve gelişmiş mikro-çip paketleme teknikleri kullanılarak üretilen Starkey SoundLens işitme cihazları, bütünüyle küçültülmüş cihaz boyutu ile dikkat çekiyor. Kulak kanalının ikinci boğumuna yerleştirilmesine rağmen vent uygulaması sayesinde tıkanıklık hissi de vermiyor. Doğal ses kalitesi için de kulak kepçesinin işitsel avantajlarından yararlanıyor.

    İleri teknoloji ve üstün performans…

    Starkey SoundLens işitme cihazları, eski kanal içi cihazlarda kullanılan analog teknoloji yerine, maksimum performans için en gelişmiş çok çekirdekli işitme teknolojisini kullanıyor:

    - İş hayatının tüm gereksinimleri düşünülerek tasarlanan bu teknoloji ile iş dünyasının en büyük gereklerinden biri olan telefon görüşmeleri kabus olmaktan çıkıyor. Feedback engelleme sistemi ve saf ses feedback ayırıcı özelliği ile telefon görüşmeleri rahatlıkla yapılabiliyor.

    - Akıllı Ses Yönetimi (Voice IQ), gürültü azaltma ve konuşma sesi koruma sistemi; spektral gürültü kontrolü ve dinamik ses tanımlama ile saliseler içinde kelimelerin heceleri içindeki gürültülere bile müdahale ederek çok gürültülü ortamlarda, davet ve iş toplantılarında rakipsiz ses kalitesi sağlıyor.

    - Starkey SoundLens işitme cihazları, yüksek çözünürlüklü ses kalitesi için 16 kanal ve 16 bant kullanıyor.

    - Cihaz, T2 kumanda özelliği ile kullanıcılarına çok özel bir konfor daha sunuyor. Bu özellik ile cihazın ses seviyesi ve hafızalar arası geçişleri standart tuşlu telefonlar ile sağlanabiliyor. Bu sayede hasta, cihazı çıkartmasına ya da dokunmasına gerek kalmadan kendi telefonu ile gerekli ayarları kendisi yapabiliyor.

    İşitme kaybı sorunu yaşıyorsanız siz de Starkey SoundLens işitme cihazları ile ayrı kaldığınız işinize yeniden bağlanabilir ya da eski iş performansınıza yeniden kavuşarak kariyerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.







    Sessizliği bozan teknoloji! Yorumları