MSI ürünleri Penta Güvencesiyle Türkiye’de!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 04-20-2011 (12:00)   Son Mesaj: 04-20-2011 (12:00)    Cevap: 0    Gösterim: 618  

    04-20-2011

    MSI ürünleri Penta Güvencesiyle Türkiye’de!

    MSI ürünleri Penta Güvencesiyle Türkiye’de!
    MSI ürünleri Penta Güvencesiyle Türkiye’de!



    Dünya’nın lider donanım üreticilerinden MSI’ın tüm ürün gamı artık Penta Bilgisayar Sistemleri Tic. A.Ş. güvencesiyle Türkiye’deki kullanıcılarla buluşuyor.

    Teknolojide dünyanın lider markaları arasında yer alan MSI’ın tüm ürün gamı artık Penta güvencesi ile Türkiye’de yer alacak. All in One bilgisayarlara ek olarak MSI’ın dizüstü bilgisayar, anakart ve ekran kartı distribütörlüğünü de alan Penta, 2011 yılı itibari ile yaygın ve hızlı kanal ağı sayesinde tüm MSI ürünlerini teknoloji ile eş zamanlı olarak tüketiciye sunacak.Yüksek performansları, şık ve az yer kaplayan tasarımları ve sinemayı aratmayan ses kaliteleri ile kullanıcıların oyundan filme, ofis uygulamalarından müzik dinlemeye kadar her türlü ihtiyacını karşılayan MSI Wind Top serisine ek olarak MSI’ın yüksek fiyat performans oranına sahip dizüstü bilgisayarları da artık 3 bin 500’ün üzerindeki Penta bayi ile kullanıcıların beğenisine sunulacak.

    Penta gibi köklü bir firma ile çalışmaktan duydukları memnuniyeti belirten MSI’ın dizüstü ve All in One sistemlerden sorumlu ürün müdürü Bora Demirkan “MSI Wind Top AE2420 3D ile Dünya’nın ilk çoklu dokunmatik ekranlı 3D All in One bilgisayarını Türkiye’ye getirdik. Yeni MSI dizüstü bilgisayarlar ile de bu ve bunun gibi birçok yeni teknolojiyi kullanıcılara sunacağız. Amacımız eğitimden eğlenceye birçok farklı alanda kullanıcıların ihtiyaçlarını, kalite ve performanstan ödün vermeden karşılamak” dedi.

    Penta, anlaşma kapsamında bileşen tarafında MSI’ın anakart ve ekran kartı ürünlerinin dağıtıcılığını da üstlendi. Ürünlerinde kullandığı askeri sınıf bileşenler ile kalite ve performansı bir arada arayan kullanıcıların tercihi haline gelen MSI, uzun zamandır anakart ve ekran kartında dünyanın ilk üç markası arasında yer alıyor. Bileşen grubunun da eklenmesi ile beraber Penta, MSI’ın sunduğu tüm teknolojilerin Türkiye köprüsü haline geliyor.

    MSI ile yapılan distribütörlük anlaşması ile ilgili olarak Penta Bilgisayar Sistemleri Tic. A.Ş. Genel Müdürü Sinan Güçlü, Penta Bilgisayar’ın titizlikle ürün portföyünü genişlettiğini ve bayilerine müşterilerine sunabilmeleri için her zaman kaliteli ürünler sağladıklarını belirterek; “MSI dünyanın sayılı donanım üreticilerinden biri. Penta

    Bilgisayar olarak dünyada ilklere imza atan MSI’ın katma değerli teknolojilerini ve ürünlerini Türkiye’de kullanıcılarla buluşturmaktan gurur duyuyoruz” dedi.







    MSI ürünleri Penta Güvencesiyle Türkiye’de! Yorumları