2 işletim sistemi bir arada!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 04-19-2011 (20:00)   Son Mesaj: 04-19-2011 (20:00)    Cevap: 0    Gösterim: 784  

    04-19-2011

    2 işletim sistemi bir arada!

    2 işletim sistemi bir arada!
    2 işletim sistemi bir arada!



    2 işletim sistemi bir arada tablet PC!

    Dev donanım üreticisi de tablet PC pazarına giriyor; hem de çift işletim sistemli modeliyle...


    Tayvanlı donanım üreticisi Gigabyte Technology de tablet piyasasına girmeye hazırlanıyor. Piyasaya çıkması için hazırlanan tabletlerin bir tanesinin çift işletim sistemi seçeneği de dikkati çekiyor. Temmuz ayında çıkacak olan ilk Gigabyte tabletler iki seçenekle tüketicinin karşısına çıkacak, 7 inç ve 10 inç. Büyük ekrana sahip olan model Android Honeycomb 3.0 işletim sistemini kullanacakken daha küçük olanı Android 2.2 ile çalışacak.

    Ekim ayında çıkacak olan diğer bir Gigabyte tabletin özelliği ise Android ve Windows işletim sistemi seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak olması. Tablet açılırken seçilebilecek olan iki işletim sistemiyle firma, hem normal internet kullanıcılarını hem de Office gibi uygulamaları kullanmak isteyecek iş adamlarını hedefliyor.

    Gigabyte'ın tabletlerinin de oldukça makul bir fiyatla çıkabileceğini söyleyebiliriz, yetkililer tabletlerin 400 doları geçmeyeceğini söylüyor. Ayrıca firmanın hedefleri arasında 2012'nin son çeyreğinde çıkması planlanan bir Windows 8 tablet de bulunuyor.







    2 işletim sistemi bir arada! Yorumları