Beyaz iPhone 4 geliyor!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 04-15-2011 (13:00)   Son Mesaj: 04-15-2011 (13:00)    Cevap: 0    Gösterim: 610  

    04-15-2011

    Beyaz iPhone 4 geliyor!

    Beyaz iPhone 4 geliyor!
    Beyaz iPhone 4 geliyor!



    Apple tarafından geçtiğimiz sene piyasaya sürülen iPhone4’ün beyaz olan modelinin Nisan ayı sonunda satışa sunulacağı belirtildi.

    Apple tarafınan piyasaya sunulan iPhone 4’ün beyaz renkli versiyonunun gelecek birkaç hafta içerisinde satışa sunmayı planladığı bildirdi.Daha erken piyasaya sunulması beklenen iPhone 4’ün beyaz modelinin, imalat aksaklıkları nedeniyle 10 hafta gecikmeli olarak piyasaya sunulacağı belirtildi.

    Yeni nesilin en çok tükettiği cep telefonu olmayı hedefleyen Apple’ın, kreasyonuna eklediği beyaz model ile ürünlerine olan talebi arttırabileceği kaydediliyor.

    Tüm aşamaları tamamlanan iPhone 4'ün, kutuları satışa çıkmayı bekliyor. Bloomberg'in kaynaklarına göre ise iPhone 5’in bu yılın sonbaharında piyasaya çıkabileceği belirtildi.

    Dünyanın en yüksek piyasa değerine sahip olan teknoloji firması Apple, ilk mali çeyrek döneminde iPhone satışlarından yüzde 39 oranında kar ettiğini açıklamıştı. Firmanın, ikinci çeyrek dönem mali rakamlarının ise 20 Nisan’da açıklanması bekleniyor.







    Beyaz iPhone 4 geliyor! Yorumları