Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 04-15-2011 (12:00)   Son Mesaj: 04-15-2011 (12:00)    Cevap: 0    Gösterim: 505  

    04-15-2011

    Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat!

    Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat!
    Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat!



    Xerox, renkli lazer tabanlı masaüstü çok fonksiyonlu yeni ürünü Xerox WorkCentre 6505’i piyasaya sunuyor.

    Küçük bir tasarıma, düşük enerji kullanımına, yüksek baskı kapasitesine sahip; yazıcı, faks, fotokopi, tarayıcı ve e-posta özelliklerini birarada bulunduran Xerox WorkCentre 6505, tasarruflu ve çevreci EA toneri kullanıyor.

    Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, küçük ölçekli ofislerin değişen ihtiyaç ve isteklerine yönelik yeni teknolojiler üretmeye devam ediyor. Xerox, yazıcı, fotokopi, faks, tarayıcı ve e-posta özelliklerini birarada kullanmak isteyen küçük ve orta ölçekli işletmeler için lazer tabanlı Xerox WorkCentre 6505 renkli çok fonksiyonlu ofis ürününü piyasaya sunuyor.

    Kompakt tasarımı, ekstra sessiz çalışma motoru ve düşük enerji kullanımıyla ev ve küçük ofisler için ideal bir ürün olan yeni Xerox WorkCentre 6505, profesyonel çıktıları aratmayacak bir baskı kalitesine sahip. Baskı çözünürlüğü 600 x 600 x 4 dpi olan Xerox WorkCentre 6505, her bir piksel için 16 ayrı renk tonu seçeneği kullanıyor. Üst düzey makinelerde kullanılan Xerox’un patentli kimyasal toner teknolojisine sahip olan Xerox WorkCentre 6505, pantone onaylı renk sıkalası ile mükemmel ayrıntı ve netliğe sahip canlı metinler ve görüntüler basabiliyor.

    Dakikada 24 sayfaya kadar renkli ve siyah beyaz baskı alabilen Xerox WorkCentre 6505, 500 sayfaya kadar çıkan kağıt tepsisi ile kesintisiz iş imkanı sunuyor. “Run Black” özelliği sayesinde renkli tonerler bittiğinde, baskıya siyah beyaz devam eden Xerox WorkCentre 6505, 633 MHz hızlı işlemcisi ve 256 MB hafızaya sahip. Çift taraflı otomatik baskı özelliği bulunan Xerox WorkCentre 6505’in aylık baskı hacmi 40.000 sayfaya ulaşıyor.

    Çeşitli yazdırma seçeneklerinin yanı sıra farklı tarama, kopyalama, faks, e-posta ve dijital iş akışı özellikleri de bulunan Xerox WorkCentre 6505 kağıt dokümanları dijital dosyalara dönüştürerek bilgileri düzenliyor, saklıyor ve istendiğinde paylaşılmasını sağlıyor. Xerox WorkCentre 6505’in taranan dokümanları çok sayıda e-posta adresine göndermek için “Scan to e-mail”, taranan belgeleri doğrudan taşınabilir bir belleğe kaydetmek için “Scan to USB” gibi özellikleri de bulunuyor. Xerox WorkCentre 6505 ile kağıt dokümanlar, bağlı bilgisayara veya ağ üzerindeki herhangi bir bilgisayara “PDF”, “JPEG”, “TIFF” gibi farklı dosya formatlarına kaydedilebiliyor. Normal faks özelliğinin yanı sıra Xerox WorkCentre 6505 ile bilgisayar üzerinden de faks gönderilebiliyor.


    Xerox WorkCentre 6505’in bir masa çekmecesinde saklanabilecek kadar küçük yedek kartuşları, yüksek kapasiteli baskı yapabiliyor ve rakip ürünlere oranla %80 daha az atık üretiyor. Tüm Windows, Linux ve Macintosh sürümleri ile çalışabilen Xerox WorkCentre 6505, 666 Dolar + KDV’den başlayan fiyatlarla ve 2 yıl Xerox garantisi ile Xerox’un ofis baskı sistemleri grubu distribütörleri aracılığı ile satışa sunuluyor.

    Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat!Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat!




    Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat! Yorumları