Her ihtiyaca uygun ekran kartları   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 04-13-2011 (01:00)   Son Mesaj: 04-13-2011 (01:00)    Cevap: 0    Gösterim: 481  

    04-13-2011

    Her ihtiyaca uygun ekran kartları

    Her ihtiyaca uygun ekran kartları
    Her ihtiyaca uygun ekran kartları



    Biostar’ın Türkiye distribütörü DataStar, ekran kartlarında ürün yelpazesini genişletti.

    Toplam 14 model Biostar ekran kartının satışını yapan DataStar, farklı gereksinimlere yönelik ürünleri uygun fiyatla sunuyor.

    Dünyanın önde gelen ekran kartı ve anakart üreticilerinden Biostar’ın Türkiye distribütörü DataStar, ürün yelpazesini genişletti. Toplam on dört model Biostar ekran kartını satışa sunan şirket, farklı gereksinimleri olan kullanıcılara, uygun fiyatla ekran kartı sunuyor.Yenilenen Biostar ekran kartı portföyünde GF 210’dan GTS 250’ye kadar on dört farklı model bulunuyor. Aynı şekilde hız konusunda da kullanıcılara seçenek sunuluyor. DataStar, 512 MB’tan 2 GB’a kadar çeşitli kapasitelerdeki ekran kartlarını, en uygun fiyatlarla tüketicilere ulaştırmayı hedefliyor. Satışa sunulan Biostar ekran kartlarının fiyatları 39 dolardan başlıyor ve en gelişmiş kartın fiyatı ise 139 dolar.

    DataStar yetkilileri, bilgisayar kullanıcılarının sayısının artmasına paralel olarak kullanıcı gereksinimlerinin de çeşitlendiğini söylüyor. Ekran kartları da özellikle oyun tutkunları için önemli yer tutan bilgisayar parçaları arasında. Bu nedenle DataStar, ekran kartı yelpazesini hep geniş tutmayı ve yenilemeyi hedefliyor.







    Her ihtiyaca uygun ekran kartları Yorumları