RC25 Rack Console artık Türkçe! (Resimli)   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 04-13-2011 (01:00)   Son Mesaj: 04-13-2011 (01:00)    Cevap: 0    Gösterim: 472  

    04-13-2011

    RC25 Rack Console artık Türkçe! (Resimli)

    RC25 Rack Console artık Türkçe! (Resimli)
    Fujitsu'nun 19 inçlik raf sistemleri için tasarlanmış RC25 Rack Console ürününde Türkçe artık opsiyonel olarak seçilebilen 12 dilden biri oldu.

    Fujitsu'nun 19 inçlik raf sistemleri için tasarlanmış 1U yüksekliğinde ve üzerinde 17" TFT, Klayve ve Touchpad mouse bulunduran RC25 Rack Console ürününde Türkçe artık opsiyonel olarak seçilebilen 12 dilden biri oldu. Fujitsu Türkiye'nin bir süredir Fujitsu global ile birlikte yürüttüğü çalışmalar sonunda Rack Console RC25'in Türkçe dil opsiyonu ile üretilmesine karar verildi.

    Konu ile ilgili açıklama yapan Fujitsu Türkiye Sunucu Teknoloji Satış Yöneticisi Emrah Büyüksomer konuyla ilgili detayları şu şekilde sıraladı:

    "Fujitsu olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılamak en önemli önceliğimiz. Pazardan gelen talepleri değerlendirdik ve Fujitsu Global yönetimi ile paylaştık. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız bu proje için üst yönetimi ikna etmeyi başardık. Bundan böyle RC25'i Türkçe opsiyonu ile sipariş etmek ve Türkçe' yi sorunsuz kullanmak mümkün olacak.

    Bu gelişmenin dünyada Türkçe konuşan ülkelerde ve Türkiye'de faaliyet gösteren pek çok şirkete büyük kolaylık sağlayacağını ifade eden Büyüksomer, ürünle birlikle opsiyonel olarak alınabilen analog ve digital 8/16/32 port modellerine sahip KVM Switch sayesinde birden fazla bilgisayarın tek merkezden artık Türkçe dil desteği sayesinde de yönetilebileceğini belirtti. Bu destek sayesinde aynı zamanda ulusal pazardaki Fujitsu Sunucu ve Rack çözümlerine olan tercihin daha yüksek bir oranda artacağına sözlerine ekledi.





    Ürünle ilgili detaylı bilgi için tıklayın...

    RC25 Rack Console artık Türkçe! (Resimli)RC25 Rack Console artık Türkçe! (Resimli)RC25 Rack Console artık Türkçe! (Resimli)




    RC25 Rack Console artık Türkçe! (Resimli) Yorumları