Yeni bir oyun felaketi daha!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 04-07-2011 (15:00)   Son Mesaj: 04-07-2011 (15:00)    Cevap: 0    Gösterim: 530  

    04-07-2011

    Yeni bir oyun felaketi daha!

    Yeni bir oyun felaketi daha!
    Yeni bir oyun felaketi daha!



    Oyunları hepimiz seviyoruz ama 3 yaşındaki kendi çocuğunu oyun yüzünden öldürmek de neyin nesi?

    Hayatımıza neşe ve eğlence katan oyunlar, bazen kötü sonuçlar da doğurabiliyor. Bu haberimizde anlatacağımız kötü sonuç ise oyun bağımlısı bir annenin, 3 yaşındaki çocuğunu oyun keyfini kaçırdığı için öldürmesi...Osaka'da 30 Mart tarihinde gerçekleşen cinayette, 3 yaşındaki Shizuku Tanaka'nın önce ayakları ve elleri bağlandı, sonra da bir çöp poşetine atıldı. Çöp torbasının ağzını sıkı sıkı bağlayan acımasız anne, 3 yaşındaki çocuğunu böyle katletti.

    Katliamı 20 yaşındaki erkek arkadaşıyla gerçekleştiren 26 yaşındaki Yui Tanaka, olay sonrasında habercilere şu demeci verdi: "Biz oyun oynarken, Shizuku sözümüzü dinlemiyor ve sürekli gürültü ve yaramazlık yapıyordu. Azarladığımız halde bizi dinlemedi, biz de onu çöp torbasına koyduk."

    Geçen sene bir buluşma sitesi aracılığıyla tanışan çift, şu anda polis gözetimi altında. Tanaka ayrıca, asıl niyetlerinin Shizuku'yu öldürmek olmadığını söyledi.

    Olaya ait bir diğer detay da "zalim anne" olarak adlandırılan Tanaka'nın, geçtiğimiz sene internet ortamında "Bu çocuk ölse, ağlamam bile" şeklinde bir gönderi yapmış olması.







    Yeni bir oyun felaketi daha! Yorumları