Her iPhone'u olanı zengin sanma!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 04-06-2011 (15:00)   Son Mesaj: 04-06-2011 (15:00)    Cevap: 0    Gösterim: 517  

    04-06-2011

    Her iPhone'u olanı zengin sanma!

    Her iPhone'u olanı zengin sanma!
    Her iPhone'u olanı zengin sanma!



    İmaja bakıp yanılmamak gerek, İngiltere'de yapılan bir ankete göre iPhone sahiplerinin beşte birinin banka hesapları ekside!

    iPhone kullanıcılarının ‘zengin’ insanlar olduğunu düşünüyorsanız İngiltere’de yapılan araştırmaya kulak verin: Beş iPhone kullanıcısından birinin banka hesabı ekside. İngiltere’de ortalama olarak her 10 kişiden biri, banka hesapları açısından ‘içeride’, iPhone kullanıcılarının durumuysa ulusal ortalamanın iki katı kötü.

    Öte yandan iPhone’un rakibi Android telefonları kullananların yüzde 54’ü, BlackBerry kullanıcılarının da yarısı hesapları konusunda zora düşmediklerini söylüyor. Rakamlar, finansal durum ve maaşın kişinin kullandığı akıllı telefon türüyle bağlantılı olabileceğini ortaya çıkaran bir anketten. Ankete göre Android ya da BlackBerry kullanıcılarının geliri de iPhone kullanıcılarından yüksek. BlackBerry’cinin durumu iyi
    YouGov tarafından yapılan anket, İngiltere’de BlackBerry kullanıcılarının yüzde 10’unun yılda 50 bin sterlinden (123 bin TL) fazla kazandığını, iPhone kullanıcılarının ancak yüzde 5’inin bu maaş düzeyine ulaşabildiğini gösteriyor. Android telefon kullanıcılarınınsa yüzde 7’sinin geliri bu rakama erişiyor. Araştırma için 2 bin insanla görüşüldü.





    Her iPhone'u olanı zengin sanma! Yorumları