Ejderhanın Yemininin 9 Sınıfı!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 04-06-2011 (12:00)   Son Mesaj: 04-06-2011 (12:00)    Cevap: 0    Gösterim: 529  

    04-06-2011

    Ejderhanın Yemininin 9 Sınıfı!

    Ejderhanın Yemininin 9 Sınıfı!
    Ejderhanın Yemininin 9 Sınıfı!



    ChangYou.com Ejderhanın Yemini ile ilgili ayrıntıları açıklıyor: Ejderhanın Yemini sınıf sistemi....

    Ejderhanın Yemini’nin tam kalbinde: Dragon Oath: Ejderha'nın Yemini (http://enter.dragonoath.com.tr) nin 9 sınıfı. Sınıflar, Alev Sarayı’nın ciddi Ateş Savaşçıları’ndan düşmanlarını yakalamak için eşsiz tuzaklar kullanan hilekar ama gizemli Ozan Sınıfı’na kadar sıralanıyor.

    Yaklaşık bir saatlik oyunun ardından, oyuncular 10. aşamaya ulaşmak zorunda. Burada, katılacakları sınıfı seçmeleri gerekiyor.

    Oyuncular hangi sınıfa katılmak istediklerine karar vermeden önce çok dikkatli düşünüyorlar. Oyuncunun katılmaya karar verdiği sınıf, Ejderhanın Yemini (http://enter.dragonoath.com.tr ) deneyimini belirlemekle kalmıyor, oyunu oynayış biçimini de etkiliyor.

    Hangi sınıfa katılacağınız konusunda en iyi kararı vermeniz için, ChangYou.com rekabette bir adım önde olmanıza yardımcı olacak aşağıdaki kılavuzu geliştirdi.
    Suikastçı

    Gölgelere bağlı ve ölüme yakın Suikastçı sınıfının savaşçıları sessiz, kimliği belirsiz avcılardır. Onları görebildiğinizde, tanıyamazsınız, çünkü Suikastçı’nın gerçek doğası her zaman soğuk, özelliği olmayan bir maskenin ardında saklıdır.

    “Kaplan avlamadan önce davul çalınmaz.”Yer: Suikastçının Zirvesi
    Silah Türü: Yelpaze ya da Çember
    Temel Atak Türü: Büyük Dövüş
    Element(ler): Buz
    Sınıfının Dağı: Kartal
    Dilenciler İttifakı

    Dövüş sanatlarının dışlandığı yıllar geride kaldıktan sonra, Song hanedanının gelişiyle, Dilencilerin İttifakı en sonunda bir Kung Fu okulu kurarak meydanlara çıkabildi. Çin kast sistemindeki devrimin ardından, İttifak hızla büyüdü ve üyeleri kendilerini dünyanın en güçlü sınıflarından biri olarak gördüler ve bu konuda haklıydılar.

    “Değerli birini gördüğünüzde, ona benzemeye çalışın. Değersiz birini gördüğünüzde, kendinizi gözden geçirin.”Yer: Dilenciler İttifakı
    Silah Türü: Mızrak ya da Orak-Kılıç
    Temel Atak Türü: Büyük Dövüş
    Element(ler): Zehir ve Ateş
    Sınıfının Dağı: Kurt


    Lotus Düzeni

    Lotus Düzeni sınıflar içinde eşsiz bir yere sahiptir; öncelikle şefkatiyle tanınmaktadır. Şifa verme ve yardım etme ihtiyacının güdüsüyle, Lotus Düzeni üyeleri hayatları boyunca verilen zararı gidermeye çalışmaktadır.

    “Vahşi birinin hayatı doğal ölümle son bulmaz.”Yer: Emei Dağı
    Silah Türü: Kılıç ya da Çifte Kılıç
    Temel Atak Türü: Menzilli
    Element(ler): Buz
    Sınıfının Dağı: Anka


    Ozan

    Sayıları görece az olmasına rağmen, Ozan sınıfı Kung Funun bölgedeki en eski biçimlerinden birini uygulamaktadır. Fiziksel ya da menzilli atakları tercih eden rakip sınıflarının çoğundan farklı olarak, Ozanlar en zor –fakat en ölümcül- biçimlerden birini kullanmaktadır: Tuzaklar. Becerikli, yalnız bir sınıf olan Ozanlar, kurbanlarını tuhaf güçlerle şaşkına çevirip ölümcül tuzaklarına düşürürken, kahkahalar atmaktadırlar.

    “Kaçarak kendi hayatını ve kaplanın hayatını kurtarır. Bu korkaklık değildir; yaşam sevgisidir.”Yer: Ozan Mağara
    Silah Türü: Yelpaze ya da Çember
    Temel Atak Türü: Tuzaklar
    Element(ler): Ateş
    Sınıfının Dağı: Geyik


    Ateş Savaşçısı

    Ateş Savaşçısı sınıfının Kung Fusu, dokuz sınıf arasındaki en güçlü atakları kullanmak için savunmayı kısa süreliğine bırakan, önleyici saldırılarla tanımlanmaktadır. Ateş Savaşçıları Kutsal Ateş’in onları kutsayıp yeniden doğmalarını sağlayacağına inanmakta ve savaştan kaçmaksa savaşta ölmeyi tercih etmektedirler.

    “Acıkınca pirinç ye. Yorulunca gözlerini kapat. Katil düşmanlar saldırınca, dövüşmeye devam et.”Yer: Alev Sarayı
    Silah Türü: Mızrak ya da Orak-Kılıç
    Temel Atak Türü: Büyük Dövüş
    Element(ler): Ateş
    Sınıfının Dağı: Aslan


    Kraliyet

    Kraliyet sınıfı, Kung Funun Yanan Okları ve Altı Parmak Kılıç tarzlarıyla ünlüdür. Ruhsal ataklara güvenen düşmanları için hem vahşi saldırganlar hem de ölümcül hasımlardır.

    “Düşünme, hisset! Ayı parmağınla işaret eder gibi. Parmağına odaklanma, yoksa ilahi cenneti kaçırırsın."Yer: Kraliyet Tapınak
    Silah Türü: Yelpaze ya da Çember
    Temel Atak Türü: Menzilli
    Element(ler): Tümü
    Sınıfının Dağı: At


    Şaolin

    Dünyadaki en tanınmış ve ünlü Kung Fu stillerinden biri –ve modern Kung Funun temellerinden biri- olan Şaolin’in takipçilerine hem erdemlerinden ötürü saygı duyulmakta hem de dirençlerinden ötürü onlardan korkulmaktadır.

    “Kontrol etmek yerine kaçın. İncitmek yerine kontrol et. Sakatlamak yerine incit. Öldürmek yerine sakatla. Çünkü hayat değerlidir ve ölümden dirilmek mümkün değildir.”Yer: Şaolin Tapınak
    Silah Türü: Mızrak ya da Orak-Kılıç
    Temel Atak Türü: Büyük Dövüş
    Element(ler): Gökgürültüsü
    Sınıfının Dağı: Kaplan


    Taocu

    Tarih ve gelenekle yüklü bir kültürle, Taocular’ın kökleşmiş bir amaç hissi vardır ve doğayla barış içinde yaşamaya çabalamaktadırlar. Meditasyon ve tecrit hayatıyla bilenen Taocular, büyük b ir zihinsel güce sahiptir. Savaş alanında doğal liderlerdir ve hasımlarına uzaktan saldırmak için Ruhsal atakları kullanmaktadırlar.

    “Gücün dengesine odaklanan, en güçlü olur.”Yer: Wu Tang Dağı
    Silah Türü: Kılıç ya da Çifte Kılıç
    Temel Atak Türü: Menzilli
    Element(ler): Gökgürültüsü
    Sınıfının Dağı: Turna


    Vudu

    Vudu sınıfının üyeleri genellikle en güçlü olmasalar da, savaşta en çok korkulanlardır. Mükemmel ruhsal savunmaları, onları sert düşmanlar kılmakta ve saldırgan doğaları onları çabalamaktan öteye taşıyarak savaşta diğer sınıflar arasında kendilerini kanıtlamalarını sağlamaktadır.

    “Zaman, hayatımız boyunca bizi takip eden yırtıcı bir hayvandır.”Yer: Vudu Denizi
    Silah Türü: Kılıç ya da Çifte Kılıç
    Temel Atak Türü: Menzilli
    Element(ler): Zehir
    Sınıfının Dağı: Yak





    Ejderhanın Yemininin 9 Sınıfı! Yorumları