Online oyun alışveriş sitenizle para kazanın!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 04-05-2011 (15:00)   Son Mesaj: 04-05-2011 (15:00)    Cevap: 0    Gösterim: 535  

    04-05-2011

    Online oyun alışveriş sitenizle para kazanın!

    Online oyun alışveriş sitenizle para kazanın!
    Online oyun alışveriş sitenizle para kazanın!



    Uzay İnternet A.Ş. tarafından geliştirilen "Online Oyun Satış Siteleri" kendi satış sitesini kurmak isteyenler için önemli fırsatlar sunuyor.

    Şu an 41 farklı online oyun a ait 424 adet ürünü sinternet sitesine kısa süre içinde sahip olmanız mümkün.Geliştirilen api sistemi ile site sahiplerinin her ürün için ayrı ayrı stok yapmasına gerek de yok. Satacağınız e-pin, item, gold, bot gibi ürünleri dilerseniz api sistemi ile otomatik sitenize çekebilir stok ve fiyat güncelleme sorunlarıyla uğraşmayabilirsiniz. Yapmanız gereken her ürün için kar oranı belirlemektir. Bundan sonrası tamamen api sistemi ile organize edilmektedir.

    İnternet sitelerinin önemli özelliklerinden bir taneside bir çok farklı ödeme seçeneğini desteklemesidir. Havale, Eft, Kredi Kartı, Paypal, Son Teklif, Moneybokers vb. ödeme araçlarıyla müşteriler ödemelerini diledikleri şekilde yapabilirler.

    UZAY A.Ş. yazılım uzmanları site kurulumundan sürekli alt yapının geliştirilmesine kadar bir çok noktada online oyun satış sitesi sahiplerine destek olmaktadır.

    Yazılım, tasarım, alyapı ve google otomasyonu yönünden üstün özelliklerle donatılmış bir oyun sitesine sahip olmak için www.oyunsitesi.com.tr internet sitesi üzerinden detaylı bilgi alınabilmektedir.







    Online oyun alışveriş sitenizle para kazanın! Yorumları