Zebra bilekliklerle daha fazla eğlence   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 03-31-2011 (16:00)   Son Mesaj: 03-31-2011 (16:00)    Cevap: 0    Gösterim: 466  

    03-31-2011

    Zebra bilekliklerle daha fazla eğlence

    Zebra bilekliklerle daha fazla eğlence
    Zebra bilekliklerle daha fazla eğlence



    Zebra Technologies’in Z-Band Fun® and Z-Band Splash® bileklikleri eğlence, konaklama ve ağırlama sektörleri için uygun çözümler sunuyor.

    Ekonomik bileklikler tek günlük kullanıma uygunken, dayanıklı, su geçirmez bileklikler bir günden çok kullanılabiliyor.

    Özel yazıcılar ve otomatik tanımlama teknolojileri alanında dünya lideri olan Zebra Technologies, Z-Band® Fun ve Z-Band® Splash bilekliklerini tanıttı. Ekonomik barkodlu bileklikler, eğlence mekanları, lunaparklar, su parkları, spor etkinlikleri ve konserler gibi pek çok aktivite için ideal çözümler sunuyor. Geniş bir renk yelpazesindeki bileklikler eğlence, konaklama ve ağırlama sektörlerinde geniş bir kullanım olanağına sahip.

    Z-Band® Splash barkodlu bileklikler özellikle su parkları, tatil tesisleri ve seyahat gemileri ile yapılan yolculuklarda, dayanıklılığı ve su geçirmezlik özelliği nedeniyle tercih edilirken, direkt termal yazıcı ile kullanılan Z-Band® Fun barkodlu bileklikler de eğlence mekanlarına önemli yararlar da sağlıyor.

    Zebra Teknolojileri Avrupa Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Ürün Müdürü Elaine Wilkinson, yeni bileklikler ile ilgili olarak, “Barkodlu Z-Band® Fun ve Z-Band® Splash bileklikler RFID’ye benzer şekilde nakitsiz ödeme imkanı ve veri toplama olanağı sağlıyor, üstelik bunu çok daha düşük bir maliyet ile gerçekleştiriyor. Dayanıklı barkodlu bileklikler işlemleri hızlandırıyor ayrıca bilet hırsızlıklarını da azaltıyor” diyor.

    Z-Band® bileklikler, nakitsiz ödeme ve müşteri başına artan harcama sağlarken, Müşteri bilgilerinin kolaylıkla toplanmasına ve bu verilerin daha sonra pazarlama faaliyetlerinde kullanılabilmesine de imkan veriyor. Ayrıca, etkinliklerde ve ağırlamalarda konuk önceliklendirilmesine yardımcı oluyor, renkler ve barkodlar ile hangi konuğun hangi hizmeti alacağı kolayca ayırt edilerek konuk gruplarına önceliklerine göre hizmet sunulmasını sağlıyor.Z-Band® bileklikler eğlence merkezlerinde, bilet sahtekarlıklarının ve hırsızlıkların neden olduğu gelir kayıplarının azaltılmasına da yardımcı oluyor. Ayrıca, personelin nakit alıp vermek ve yazarkasalarla çalışmak yerine sadece barkod taraması yeterli olduğu için de işlemleri hızlandırarak tek tek tüm konuklara daha iyi bir hizmet sunulmasını sağlıyor. Üstelik tüm bunları RFID bilekliklerle karşılaştırıldığında daha düşük bir maliyetle gerçekleştirebiliyor.

    Bilgi için : Zebra Technologies
    Telefon : +90 216 663 60 70





    Zebra bilekliklerle daha fazla eğlence Yorumları