Win 7 açılışını değiştirin!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 03-30-2011 (16:00)   Son Mesaj: 03-30-2011 (16:00)    Cevap: 0    Gösterim: 530  

    03-30-2011

    Win 7 açılışını değiştirin!

    Win 7 açılışını değiştirin!
    Win 7 açılışını değiştirin!



    Windows 7 oturum açma ekranını değiştirin!

    Windows 7'nin mavi renkli oturum açma ekranından sıkıldıysanız bu ipuçlarıyla onu değiştirin!


    Windows 7'yi her başlattığınızda mavi oturum açma ekranıyla karşılaşmaktan sıkıldıysanız bu ekranı kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli.Dikkat: Bu ipuçlarımız sadece Windows 7 için geçerlidir.

    Logon Editor aracını bu adresten indirin (açılan sayfada sağ üst taraftan 'Download File' bağlantısına tıklayın) ve başlatın. 'Background Image' alanı karşısındaki 'Browse' düğmesine basın ve beğendiğiniz bir duvar kağıdını PC'nizden seçin.

    Uygulama sayesinde açılış ekranındaki diğer öğeleri özelleştirmek de mümkün. Örneğin Windows 7'nizin gösterilen sürüm adını, mevcut Windows imajlarında biriyle değiştirebilirsiniz. Ancak sonraki sayfada tanıtacağımız araç ile bu alana istediğiniz bir resmi yerleştirebilirsiniz.

    Windows 7 damgasını değiştirme

    Windows 7 damgasını (Açılış ekranında örneğin Windows 7 Home Premium' yazılı alan) kendinize ait bir resimle değiştirmek istiyorsanız bunu yapmak oldukça kolay. Tüm ihtiyacınız olan Windows 7 Branding Changer adlı araç ve yaklaşık 361x58 boyutlarında bir resim. Resmi değiştirmek için programı çalıştırıp 'Load Picture' düğmesine basmanız ve ardından damga olarak kullanacağınız resmi seçmeniz gerekiyor. 'Apply'ye basarak işlemi tamamlayabilir, yeni Windows 7 damganızın tadını çıkarabilirsiniz.





    Win 7 açılışını değiştirin! Yorumları