Türkiye PLM Forumu 7 Nisan’da   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 03-30-2011 (14:00)   Son Mesaj: 03-30-2011 (14:00)    Cevap: 0    Gösterim: 518  

    03-30-2011

    Türkiye PLM Forumu 7 Nisan’da

    Türkiye PLM Forumu 7 Nisan’da
    Türkiye PLM Forumu 7 Nisan’da



    Dassault Systèmes tarafından düzenlenen 2.Türkiye PLM Forumu 7 Nisan’da yapılıyor.

    Dassault Systèmes tarafından düzenlenen Türkiye PLM Forumu’nun ikincisi 7 Nisan’da Marriott Hotel Asia’da yapılıyor. Fransa ve Türkiye Dassault Systèmes üst düzey yöneticileri, iş ortakları ve teknik uzmanlarının katılacağı Forum’da Dassault Systèmes’in geleceğe yönelik DS stratejisinde önemli yeri olan “Yaşam Gibi Deneyimler” kavramı ele alınacak.

    Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi (PLM) ile 3 boyutlu mühendislik çözümlerinde dünya lideri olan Dassault Systèmes tarafından düzenlenen 2. Türkiye PLM Forum’unda Dassault Systèmes’in geleceğe yönelik DS stratejisinde önemli bir yeri olan “Yaşam Gibi Deneyimler” kavramı ele alınacak.

    Açılış konuşmasını Dassault Systèmes Türkiye Ülke Satış Müdürü Burak Süsoy ve Süleyman Müftüoğlu’nun yapacağı Forum’a Dassault Systemes Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Christian Nardin başta olmak üzere Fransa ve Türkiye Dassault Systèmes üst düzey yöneticileri, teknik uzmanlar ve Dassault Systèmes’in Türkiye’deki iş ortakları katılıyor.

    Dassault Systèmes’in geleceğe yönelik DS stratejisinde de önemli bir yeri olan “Lifelike Experience” (Yaşam Gibi Deneyimler) kavramı ve bunların iş ve günlük hayata etkileri üzerinde durulacak Forum’un ana konuşmacısı ise Hexagon Studio CEO’su Jan Nahum olacak.

    İkinci kez Türk ürün yaşam döngüsü dünyasını bir araya getirecek olan PLM Forum’da Dassault Systèmes’in 3 boyutlu tasarım ve PLM yazılımlarını kullanan otomotiv, enerji, paketlenmiş tüketim malları, savunma, otomotiv, teknoloji ve yatçılık gibi farklı sektörlerden gelen Dassault Systemes yöneticileri deneyimlerini birinci ağızdan katılımcılarla paylaşılacak.

    Tam gün sürecek olan Türkiye PLM Forum’un öğleden sonra düzenlenen teknik oturumlarında ise ARGE, CADEM, Grup Otomasyon, infoTRON gibi DS iş ortaklarının yanı sıra; Hexagon Studio ve TAI gibi farklı sektörde faaliyet gösteren DS müşterileri deneyimlerini paylaşacak. PLM Forum’da aynı zamanda DS’in geçtiğimiz yıl satın aldığı arama tabanlı uygulama platformu EXALEAD hakkında da bir oturum düzenlenecek.







    Türkiye PLM Forumu 7 Nisan’da Yorumları