Fujitsu önlem alıyor   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 03-24-2011 (17:00)   Son Mesaj: 03-24-2011 (17:00)    Cevap: 0    Gösterim: 651  

    03-24-2011

    Fujitsu önlem alıyor

    Fujitsu önlem alıyor
    Fujitsu önlem alıyor



    Japonya'daki depremin ardından Fujitsu Almanya fabrikası üretimin bir kısmını devralıyor.

    Fujitsu, depremin ardından müşterilerine sunduğu hizmetin sürekliliğini korumak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Fujitsu, Japonya'da meydana gelen felaketin ardından müşterilerine sunduğu hizmetin aksamamasını sağlamak üzere çözümler üretiyor. Bu amaçla Fujitsu, masaüstü PC'lerin üretimini geçici olarak, Japonya Shimane'deki fabrikasına taşıyor. Fujitsu'nun, Almanya'da Augsburg'daki fabrikası da sunucu hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde devamı için Japonya'yla eşgüdüm içinde çalışmalarına devam ediyor.

    Fujitsu Genel Merkezi ile temaslarının sürdüğünü, çalışanların ve iş ortaklarının düzenli bir şekilde bilgilendirildiğini belirten Fujitsu Türkiye Genel Müdürü Halit Zaim şunları söyledi:

    "Öncelikle Fujitsu'nun Hindistan, Ortadoğu, Afrika ve Avrupa bölgesindeki faaliyetleri Japonya'daki felaketten etkilenmediğini belirtmek isterim. Depremin ardından Japonya'daki üretimin bir kısmının
    Augsburg'daki fabrikamıza kaydırılmasına karar verdik." En büyük önceliklerinin Japonya'daki meslektaşlarının desteklenmesi olduğunu ifade eden Zaim, sözlerine şöyle devam etti:

    "Onların bizlerden beklediği, Fujitsu'nun başarısına katkı sağlayacak çalışmalarımızı sürdürmemizdir. Güçlü bir uluslararası yapısı bulunan Fujitsu, her zaman 'Global düşün, Yerel davran' yaklaşımı doğrultusunda hareket etmiştir. Bu kapsamda Fujitsu gerek Hindistan, Ortadoğu, Afrika ve Avrupa, gerekse diğer bölgelerdeki sorumluluklarını kesintisiz olarak sürdürebilmek üzere tüm gücüyle çalışıyor"







    Fujitsu önlem alıyor Yorumları