Dünyanın performans şampiyonu sunucuları! (Resimli)   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 03-22-2011 (16:00)   Son Mesaj: 03-22-2011 (16:00)    Cevap: 0    Gösterim: 417  

    03-22-2011

    Dünyanın performans şampiyonu sunucuları! (Resimli)

    Dünyanın performans şampiyonu sunucuları! (Resimli)
    Dünyanın performans şampiyonu sunucuları! (Resimli)



    Yüksek performansları ile Fujitsu PRIMERGY raf tipi sunucular, bağımsız kuruluş TPC (Transaction Processing Performance Council) ile VMware ve SAP gibi dünyanın önde gelen BT şirketleri tarafından yapılan sıralamalarda büyük başarılara imza attı. Yarattığı rekabet avantajıyla dikkat çeken raf tipi sunucular, en iyi fiyat / performans ödüllerinin de sahibi oldu.

    Dünyanın lider bilişim firmalarından Fujitsu'nun PRIMERGY raf tipi sunucuları, yapılan üç ayrı bağımsız sıralamada rekabet avantajı yaratan, yüksek performanslı sunucular olarak en üst sıralarda yer aldı. PRIMERGY sunucuları kullanan tüketiciler veritabanları, sanallaştırma ve kaynak planlaması konularında endüstri lideri performans elde ediyor. Fujitsu PRIMERGY RX serisi x86 raf tipi sunucuların değerlendirmelerde üst sırada yer almaları en iyi performansı sunduklarını kanıtlıyor.

    Dünya çapında rekor kıran Fujitsu PRIMERGY RX raf tipi sunucuların, performans inovasyonu konusunda sınırları zorladığını ifade eden Fujitsu Türkiye Sunucu Teknoloji Satış Yöneticisi Emrah Büyüksomer sözlerine şöyle devam etti:

    "Bağımsız bir kuruluş olan TPC ile VMware ve SAP gibi dünyanın önde gelen BT şirketleri tarafından yapılan değerlendirmeler Fujitsu'nun en kritik müşteri ihtiyaçlarını karşılayabilecek özellikte raf tipi sunucular ürettiğini ortaya koyuyor. Fujitsu olarak, güvenilirlik, performans, yönetilebilirlik ve enerji verimliliği gibi kriterlerden tam puan alan ürünlerimizi, sunduğumuz uçtan uca hizmetlerimizle destekliyoruz."

    Dünyanın en iyi fiyat / performans oranına sahip sunucusu: PRIMERGY RX300 S6

    Bağımsız kuruluş TPC'nin üretim veritabanı işlemlerine göre yaptığı TPC-E sıralamasında 2 soketli PRIMERGY RX300 S6 raf tipi sunucu en güçlü, en iyi performanslı sunucu seçildi. En iyi fiyat / performans oranını sunan sunucu, bu alanda dünya rekoru kırdı. Energy Star sertifikalı PRIMERGY RX300 S6 sunucu, çevre dostu tasarımıyla hem işletmelerin enerji tüketimini, hem de karbon ayak izlerini ciddi oranda azaltıyor.

    Aynı sıralamada 4 soketli PRIMERGY RX600 S5 ikinci, PRIMERGY RX900 S1 üçüncü sırada yer alıyor. PRIMERGY RX900 S1 aynı zamanda TPC'nin "TPC-E En İyi İlk On Performans" sonuçlarında ilk sırada bulunuyor.

    PRIMERGY RX600 S5'e "Dünyanın 1 Numaralı Performans Rekoru" Ödülü

    PRIMERGY RX600 S5, VMware'in VMmark V1.x sıralamasında tüm kategorilerde "Dünyanın 1 Numaralı Performans Rekoru" -- ödülüne layık görüldü. Sanallaştırma için özel olarak tasarlanmış PRIMERGY RX600 S5, üstün kapasiteli ve yüksek performanslı sanallaştırma sunucusu yapısıyla, aynı anda bir çok yüksek konfigürasyonlu sanal makinelerin kullanılmasını sağlıyor. Sanallaştırma Performansı ve kesintisiz çalışma konusunda üstün özellikleri sayesinde pek çok ilke imza atmış olan sunucu, geniş kapsamlı uygulama sanallaştırmasındaki başarılı performansıyla da dikkat çekiyor.

    SAP sıralamasında PRIMERGY RX900 S1 mükemmel performans sonuçları aldı

    Yüksek ölçekli, 8 soketli bir raf tipi sunucu olan PRIMERGY RX900 S1, yüksek performansıyla iki katmanlı standart SAP Satışlar ve Dağıtım (SD) uygulamaları sıralamasında başarılı sonuçlar aldı. Veritabanı yönetim sistemi (DBMS - database management system) olarak Microsoft SQL Server 2008'i ve SAP ERP 6.0 uygulaması için SAP iyileştirme paketi 4'ü kullanan ürünler arasında mükemmel performans sonuçları elde etti.







    Dünyanın performans şampiyonu sunucuları! (Resimli)Dünyanın performans şampiyonu sunucuları! (Resimli)Dünyanın performans şampiyonu sunucuları! (Resimli)Dünyanın performans şampiyonu sunucuları! (Resimli)Dünyanın performans şampiyonu sunucuları! (Resimli)Dünyanın performans şampiyonu sunucuları! (Resimli)




    Dünyanın performans şampiyonu sunucuları! (Resimli) Yorumları