Bu site kavga çıkartır!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 03-22-2011 (15:00)   Son Mesaj: 03-22-2011 (15:00)    Cevap: 0    Gösterim: 485  

    03-22-2011

    Bu site kavga çıkartır!

    Bu site kavga çıkartır!
    Bu site kavga çıkartır!



    Facebook kullanıcılarına yorum yapılan site!

    Facebook kullanıcıları hakkında kolayca isimsiz yorum yapmaya izin veren bu site kavga çıkartır...


    İnternet'in sunduğu anonim olabilme fırsatı, uzun zamandır tartışılıyor ancak son zamanlarda tartışmalar daha da arttı. Kaydolduktan sonra kullanıcılar hakkında anonim olarak soru sorabildiğiniz web sitesi Formspring açılalı yaklaşık bir sene oldu. Şimdi ise yeni bir site önünde pek de engel olmaksızın kayıt almaya başladı. Henüz beta aşamalarında olan AboutEveryone.com , herhangi bir kullanıcının Facebook adresini yapıştırıp, ona anonim olarak yorum yapmanıza izin veriyor.

    Sitede 'O tam bir f... Ortalıkta dolaşıp arkadaşın olduğunu söylüyor ama arkandan her şeyi konuşuyor!' gibi hakaretler, 'Neden yalan söylemeyi bırakmıyorsun? Büyümen gerekiyor...' gibi dilekler ve 'Güzelsin' gibi iltifatlar şimdiden ortaya çıkmaya başlamış.

    Bir kullanıcı hakkında yorum yaptığınızda, bu kişi uyarılmıyor ve göründüğü kadarıyla şu an yorumları yönetmenin bir yolu yok. Ancak site, içeriğin kaldırılması seçeneğini ileride ekleyeceğini söylüyor.







    Bu site kavga çıkartır! Yorumları