Verbatim’e iF Altın Tasarım Ödülü!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 03-16-2011 (10:00)   Son Mesaj: 03-16-2011 (10:00)    Cevap: 0    Gösterim: 446  

    03-16-2011

    Verbatim’e iF Altın Tasarım Ödülü!

    Verbatim’e iF Altın Tasarım Ödülü!
    Verbatim’e iF Altın Tasarım Ödülü!



    Verbatim'in şık USB Sürücüsü İkinci tasarım ödülünü kazandı.

    Verbatim’in Clip-it USB Sürücüsüne 2011 iF ürün tasarım altın ödülü verildi. Ödül Hannover’da düzenlenen CeBIT 2011 Fuarının açılış gününde düzenlenen iF Tasarım altın ödül töreninde Verbatim’e takdim edildi.

    Verbatim Clip-it USB Sürücü kağıt veya diğer ince nesnelere kolayca eklenebilen bir ataş ile USB depolamayı birleştiren basit ve dahiyane bir çözümdür.

    43 ülkeden 2.756 ürünün katıldığı yarışmada sadece 50 ürün altın tasarım ödülü almaya hak kazandı. Jüri kazananları tasarım kalitesi, işlevsellik, mükemmellik, malzeme seçimi, yenilikçilik derecesi, çevreye duyarlılık, ergonomi, kullanım kolaylığı, güvenlik, marka değeri ve markalaşma kriterlerini değerlendirerek seçti.

    Verbatim jüriden "Akıllı ürün tasarım yelpazesi olağanüstü düzeyde göz kamaştırıcı. Çok güzel ve böyle çağdaş olmalı!" söylemiyle tam not aldı.

    Verbatim EUMEA Pazarlama Direktörü Rüdiger Theobald "Sadece çok istisnai tasarım başarıları iF altın ödül ile onurlandırılır ve ilk kez ürün tasarım ödülü aldığımız için gurur duyuyoruz, " dedi ve Theobald sözlerine şöyle devam etti: "Verbatim'in cıvıl cıvıl renklerden oluşan Clip-it USB sürücüsü günlük ya da özel işlerde kullanıcılar için harika ve pratik bir çözüm sunarak bir ataşın basit işlevselliği ile flaş depolamayı birleştiriyor."2010’da "Best of Best" Red Dot Tasarım Ödülü kazandıktan sonra iF tasarım altın ödülü, tasarımcı Arman Emami ve Verbatim için ikinci büyük övgü kaynağıdır.







    Verbatim’e iF Altın Tasarım Ödülü! Yorumları