Halı sahalar internete taşındı   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 03-15-2011 (23:00)   Son Mesaj: 03-15-2011 (23:00)    Cevap: 0    Gösterim: 716  

    03-15-2011

    Halı sahalar internete taşındı

    Halı sahalar internete taşındı
    Halı sahalar internete taşındı



    Sahacini.com, Türkiye’de ilk defa halı saha tutkunlarına bu kadar çok alternatifi bir arada sunan bir platform olarak hizmete girdi.

    Sosyal medya ve internet, günümüzde hayatımızın önemli bir bölümünü etkisi altına aldı ve geçirilen zamanda her geçen gün artış gösteriyor. Teknoloji ve fırsatların gelişmesi neticesinde ise hedef kitle odaklı internet platformları arasına en son katılan mecra, Sahacini.com oldu. Sahacini; oyuncuların internet üzerinden online halı saha rezervasyonu yapabildikleri, herhangi bir ücret ödemelerini gerektirmeden organize olabildikleri fonksiyonel bir site olarak şimdiden ilgi görüyor.

    Sahacini.com’a girenler, site üzerinden kendilerine en yakın halı sahayı şehir ve ilçelere göre takip edebiliyor, en kolay ne şekilde ulaşım yapılabileceği gibi bilgilere ulaşabiliyorlar. Aynı zamanda oyuncular istedikleri saat üzerinden arama yaparak uygun halı sahaları, fotoğrafları ve diğer detayları ile birlikte inceleyebiliyorlar. Online rezervasyon sistemini üyelerine sunan ve kullanıcı yorum ve görüşlerine açık olan sahacini.com, yakın bir zamanda takımların birbirlerine meydan okuyabilecekleri ve oyuncu seçimi gerçekleştirebilecekleri bir sosyal ortamı da hizmete açacak.

    Güvenli sistem ile dikkat çekiyor

    Sahacini.com’un en önemli artılarından bir tanesi de kullanıcıların içini rahatlatacak güvenli işleyiş sistemi. Site üzerinden saha seçimi ve tarih gibi bilgiler girildikten sonra, oyuncuların tek yapması gereken maç alanına gitmek ve maç ücretini halı sahaya vardıklarında ödemek. Maça katılmama durumuna karşın alınan kredi kartı numaraları ise yalnızca önlem amacı taşıyor ve gelinmemesi halinde kart hesabından kaparo düşülüyor.

    Futbol ve halı saha severleri oldukça heyecanlandıran sahacini.com, her bölgeden halı sahaları kapsayacak biçimde tasarlandı ve oyuncuları en kısa zamanda en başarılı halı saha organizasyonuyla tanıştırmayı hedef edindi. Sahacini ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.sahacini.com ‘dan ya da çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.





    Halı sahalar internete taşındı Yorumları