Sahibini el yazısından tanıyan Tablet PC!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 03-11-2011 (11:00)   Son Mesaj: 03-11-2011 (11:00)    Cevap: 0    Gösterim: 486  

    03-11-2011

    Sahibini el yazısından tanıyan Tablet PC!

    Sahibini el yazısından tanıyan Tablet PC!
    Sahibini el yazısından tanıyan Tablet PC!



    Fujitsu STYLISTIC Q550 Tablet PC ile mobil bilişim hem kolay, hem güvenli.

    Fujitsu özel olarak kurumlar için tasarladığı yeni tablet PC STYLISTIC Q550'yi Almanya'nın Hanover kentinde 1-5 Mart tarihlerinde gerçekleşen CeBIT 2011 Fuarı'nda dünyaya tanıttı. Kurumların mobil bilişim konusundaki güvenlik endişelerini gidererek yüksek koruma ve üst düzeyde hareketlilik sağlayan ürün, dünya çapında satışa sunuldu. Fujitsu'nun, 20 yılın üzerindeki deneyimi ile hayat bulan bu yeni klavyesiz tablet PC, kurumların mevcut BT altyapılarına kolayca entegre edilirken, gerek özel gerekse kamu kurumlarının yüksek veri koruması gerektiren tüm bilişim ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

    Dünyanın lider bilişim firmalarından Fujitsu, dünyanın en büyük bilişim fuarı olan CeBIT Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı’nda yeni STYLISTIC Q550 Tablet PC’yi tanıttı. 1 – 5 Mart tarihleri arasında Almanya'nın Hanover kentinde gerçekleşen fuarda tanıtılan yeni tablet PC, Fujitsu’nun profesyonel ve kurumsal kullanıcılara yönelik ürünlerinin arasında yerini aldı. Klavyesiz bir tablet PC olan STYLISTIC Q550, kamu kurumları ve işletmelerin ihtiyacı olan güçlü veri korumasını sağlıyor. İşletmelerin hareketlilik ihtiyaçlarına da cevap veren ürün, mevcut BT altyapılarına sorunsuz bir şekilde entegre edilebiliyor.

    Fujitsu Türkiye Genel Müdürü Halit Zaim CeBIT'te tanıtılan yeni STYLISTIC Q550 Tablet PC hakkında şunları söyledi:

    “Şu an pazardaki tablet PC’lerin çoğu kullanım açısından çok keyifli ve renkli ürünler. Günümüz rekabet ortamında sürekli hareket halinde olan çalışanlar için kullandıkları ürünlerin, işletmelerin mobil bilişim teknolojilerine geçiş sürecini kolaylaştırıcı olmaları çok büyük önem taşıyor. STYLISTIC Q550 Tablet PC'nin mevcut BT altyapılarına kolayca entegre edilebilmesi onu rakiplerimizin bir adım önüne taşıyor. Fujitsu olarak 20 yıldan fazla bir süredir kurumsal ihtiyaca yönelik taşınabilir PC'ler üretiyoruz. Sahip olduğumuz bu deneyim ile gerek profesyonel kullanıcılar gerekse kamu kurumları hedef pazarlarımız arasında yer alıyor.”

    Bilişim teknolojilerinin etkin kullanımı kurumlara daha verimli çalışma ve maliyetlerini daha etkin bir şekilde kontrol etme olanağı sunduğunu ifade eden Zaim sözlerine şöyle devam etti:

    "Bu teknolojiler üretim ve hizmet süreçlerinde daha fazla katma değer yaratılmasının yolunu da açmaktadır. Bu açıdan bakıldığında her ölçekteki özel sektör ve kamu kuruluşlarının BT yatırımlarını aksatmadan yapmaları gerekmektedir. Bilgi toplumuna dönüşüm sürecinde özellikle e - devlet uygulamalarında önemli mesafeler kat eden kamu kurumlarımızın yüksek veri koruması gerektiren bilişim ihtiyaçları için, klavyesiz STYLISTIC Q550 Tablet PC'yi ilginç bulacaklarına inanıyorum. Ürünümüz aynı zamanda, üst düzeyde bilgi güvenliği gerektiren havayolu şirketleri ile sahada aktif olarak faaliyet gösteren ilaç firmalarının da yüksek beklentilerini karşılayabilecek özelliklere sahip."


    Mevcut altyapıya sorunsuz entegrasyon, yüksek güvenilirlik ve gizlilik
    CeBIT'teki tanıtımının ardından bir açıklama yapan Fujitsu Türkiye Genel Müdürü Halit Zaim, kurumların güvenlik endişeleri nedeniyle akıllı telefon ve tabletleri kurumsal ağlarının dışında tutmaya çalıştıklarına değinerek şöyle devam etti:

    "Fujitsu olarak mevcut iş ortamları ile birlikte çalışabilen STYLISTIC Q550 tablet PC ile bu endişeyi ortadan kaldırmayı hedefledik. Ürünle birlikte gelen Microsoft Windows® 7 işletim sistemi sayesinde entegrasyon sorunsuz olarak gerçekleşiyor, ayrıca ek lisanslama maliyetlerine gerek kalmıyor"

    Tablet PC'niz çalınsa bile verileriniz güvende

    Fujitsu STYLISTIC Q550, en tedbirli CIO'ların dahi mobil gizlilikle ilgili endişelerini hafifletiyor. İzinsiz değişiklikler yapılmasına karşı geliştirilen koruma sayesinde izinsiz kullanıcıların tablet PC'ye erişimi ortadan kalkıyor. Bilgisayar sistemine gizlice girilmesine karşı güçlü koruma sağlayan Gelişmiş Hırsızlık Koruması (Advanced Theft Protection - ATP) ve tercihe bağlı olarak Tablet PC'ye yüklü olarak gelen Güvenilir Platform Modülü (Trusted Platform Module - TPM) gibi özellikler sayesinde STYLISTIC Q550'nin içindeki veriler PC'nin çalınması veya kaybolması durumunda dahi korunuyor. Yine ATP sayesinde sistem yöneticileri kayıp bir Tablet PC'deki verileri takip edebiliyor, kurtarabiliyor ve gerekirse verileri silebiliyor.
    Şarj aletinizi evde unutabilirsiniz; STYLISTIC Q550 8 saat kesintisiz çalışır

    Fujitsu STYLISTIC Q550 Tablet PC, 8 saatlik pil ömrü, hem kapalı, hem açık alanlarda kullanılabilen ve parlamayan 10,1 inçlik ekranıyla diğer mobil cihazlardan ayrılıyor. WLAN, Bluetooth ve tercihe bağlı mobil geniş bant ile sorunsuz bağlantı sağlanıyor. STYLISTIC Q550 Tablet PC ile bu sayede hareket halindeyken de dosya paylaşımı mümkün oluyor.

    Sahibini el yazısından tanıyan Tablet PC

    Dokunmatik olarak ve özel kalem ile kullanılabilen ekranı, ergonomik tasarımı, en yüksek seviye bağlanabilirliği ve çalışırken pilinin değiştirilebilmesi özelliği ile STYLISTIC Q550 Tablet PC rahat bir kullanım sağlıyor. Fujitsu'nun yeni Tablet PC'si kullanıcıların kalemle çalıştığını otomatik olarak algılayabiliyor. El yazısı tanıma özelliğine de sahip ürün, kalem kullanılmadığı zaman otomatik olarak dokunmatik kullanım konumuna geçiyor.



    Sahibini el yazısından tanıyan Tablet PC!Sahibini el yazısından tanıyan Tablet PC!




    Sahibini el yazısından tanıyan Tablet PC! Yorumları