Gerçek eğlence parmaklarınızın ucunda!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 03-10-2011 (10:00)   Son Mesaj: 03-10-2011 (10:00)    Cevap: 0    Gösterim: 438  

    03-10-2011

    Gerçek eğlence parmaklarınızın ucunda!

    Gerçek eğlence parmaklarınızın ucunda!
    Gerçek eğlence parmaklarınızın ucunda!



    Eğlenceye dokunmak isteyenler ASUS EeeTop PC serisi ile tanışıyor.

    ASUS’un bu maharet zengini serisi ASUS ET2400. Ses Teknolojisine sahip 23.6 inçlik Geniş Ekranına rağmen oldukça az yer kaplayan Full HD ASUS EeeTop PC ile yeni eğlence deneyimine hemen dokunun… Eğlenceye biraz daha yakınlaşmaya ne dersiniz?Hepsi bir arada ASUS PC ET2400 PC serisinin piyasaya sürülmesiyle ev eğlencesini ayrı bir zevke dönüştürüyor. 23.6 inçlik Full HD geniş ekran, bir efsane haline dönüşen Sonicmaster Ses teknolojisinin birleşmesi ile oluşan maharet zengini PC, Super Hybrid Engine (SHE) ile de enerji tasarrufu sunuyor.

    Geniş ses spektrumu sayesinde kristal berraklığında sese sahip ET2400 serisi daha derin bas, daha geniş frekanslarda sesler ile etrafınızı sarıyor.

    ET 2400 Serisinin sahip olduğu yeni teknolojiler sayesinde hız ve performansın eşsiz düzeyine çıkmanız an meselesi!

    Seride geleceğin hızlı senkronize ve veri aktarımına şimdiden hazır olabilmek için USB 2.0’a göre 10 kata kadar daha yüksek transfer hızı sunan USB 3.0 bulunuyor. Hızlı ve senkronize veri aktarımına her an hazır olmayı kim istemez? Üstelik ASUS’a özel SHE ile bu yüksek teknolojili sistemin perfomansı olağandan %15 oranında daha hızlıyken!

    Hafızanız sizin elinizde!

    Hepsi bir arada ASUS PC ET2400 PC modelleri 23.6 inçlik bir Full HD görüntüyle geliyor. Serinin en iyi üyesi olan ET2400XVT Full HD’de NVIDIA® 3D Vision™ teknolojisiyle film ve oyunların renkli dünyasına yeni bir boyut kazandırıyor.

    Asus ET2400 Serisi sistem hafızasını kullanımınıza göre belirlemenizi sağlıyor.
    Eee Top ile Eğlenceye Dokunun

    ET2400 serisi; oyun konsolları, kameralar ve notebooklar ile yüksek uyumluluk sağlayarak ek eğlence seçeneklerinin zengin bir temsilcisi olarak kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca optik dokunmatik ekrana sahip modelleri ile görüntüleri parmağınızda oynatmak (yakınlaştırma, uzaklaştırma, döndürme, web sayfalarını kaydırmak, değiştirmek v.s.) hem eğlenceli hem de oldukça kullanışlı.



    Gerçek eğlence parmaklarınızın ucunda!




    Gerçek eğlence parmaklarınızın ucunda! Yorumları