Moda tasarımcılarının dolabı; gardolap açıldı   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 03-09-2011 (10:00)   Son Mesaj: 03-09-2011 (10:00)    Cevap: 0    Gösterim: 477  

    03-09-2011

    Moda tasarımcılarının dolabı; gardolap açıldı

    Moda tasarımcılarının dolabı; gardolap açıldı
    Moda tasarımcılarının dolabı; gardolap açıldı



    Moda tasarımcılarının, başka hiçbir yerde satışa sunulmayan, özel ürünlerini tasarımcının kendi imzasıyla satışa sunan yeni nesil alışveriş sitesi Gardolap, moda sektörüne yönelik sanal alışverişe yeni bir standart getiriyor.

    Gardolap, diğer alışveriş sitelerinin aksine, tasarımın detaylı görseliyle birlikte, göğüsten kol ağzı açıklığına, bel/basen ölçüsünden etek genişliğine kadar tüm ölçülerini detaylı bir şekilde sunarak, vücuda en uygun tasarımın seçilmesine yardımcı oluyor. Tasarımı askıda değil, üç boyutlu formuyla ve model üzerinde farklı açılardan çekilmiş görselleriyle sunan Gardolap’taki tasarımlar, moda tasarımcılarının ürünlerinden ve Gardolap tasarımcıları tarafından hazırlanan basic koleksiyonlardan oluşuyor. Moda tasarım stüdyosunu bilgisayarınıza taşıyan Gardolap'tan aldığınız tasarımları evinizde deneyebilir, yeni tasarımlarla sürekli güncellenen dinamik yapısı, hızlı, güvenilir alışveriş çözümleri ve satış sonrası desteğiyle yeni nesil alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

    Size özel…
    Gardolap'taki tasarımlar başka hiçbir yerde bulunmaz. Tasarımcının özel imzasını taşır. Almak istediğiniz tasarımdan hangi bedende, kaç tane var anı anına takip edebilirsiniz.

    Yorulmadan…
    Gardolap moda tasarım stüdyosunu evinize getirir. Üye olma zorunluluğunuz yoktur. Kendi ölçülerinizle modelin ölçülerini kıyaslayıp size en uygun tasarımı seçmenizi sağlar. Siparişiniz, 7 gün içerisinde özel kutusunda evinize teslim edilir.

    Sadece siz giyin…
    Gardolap'tan satın aldığınız her bir üründe özel bir hologram bulunur. Bu hologram tasarımın sizden başka hiç kimse tarafından kullanılmadığının garantisidir. Hologramı olmayan ya da çıkarılmış tasarımlar satışa sunulmaz.

    Tasarım, kumaş ve dikiş kalitesi …
    Gardolap, tasarımı kumaş ve dikiş kalitesiyle bir bütün olarak görür. Satışa sunulan tüm tasarımlar kumaş, dikiş kontrolünden geçer. Böylece tasarımını çok beğendiğiniz bir ürün sizi hayal kırıklığına uğratmaz.

    Tek Fiyat Garantisi…
    Gardolap'ta sezon ayrımı yapılmaz, tüm tasarımlar günceldir. Ürün sabit fiyat avantajı ile sunulur. Sahip olmak istediğiniz tasarımı almak için sezon sonunu beklemenize gerek kalmaz.

    Sanal alışverişte güvenirlik…
    Gardolap'ta kredi kartı bilgileriniz SSL sertifikası kullanılarak bankalara iletilir. Kredi kartı bilgilerinizi veritabanına kaydedilmez. Bu bilgileri Gardolap da dahil kimse göremez.

    www.gardolaponline.com





    Moda tasarımcılarının dolabı; gardolap açıldı Yorumları