Çılgınca onu indirdik!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 03-08-2011 (13:00)   Son Mesaj: 03-08-2011 (13:00)    Cevap: 0    Gösterim: 364  

    03-08-2011

    Çılgınca onu indirdik!

    Çılgınca onu indirdik!
    Çılgınca onu indirdik!



    Bu oyunu çılgınca, milyonlarca kez indirdik!

    Başta "sevimli bir oyun" olarak görülüyordu, şimdi Tetris, NFS gibi efsanelerin arasına girdi bile.


    Angry Birds, sizin de bildiğiniz gibi son zamanların en popüler oyunlarından biri ve şimdiden oyuncular arasında efsane olmuş Tetris, FIFA, Need For Speed gibi oyunların arasına katılmaya aday. Angry Birds'ün geliştiricisi Rovio, oyunun 100 milyon indirilme sayısına ulaşmasına sadece ramak kaldığını açıkladı.San Fransisco'da gerçekleşen GDC (Game Developer Conference) fuarında konu hakkında konuşan Rovio'dan Peter Vesterbacka, "Bu hedefi belirlediğimizde insanlar bize gülüyordu. Şimdi bakın, söyleyecek bir şey kalmadı. Dediğimizi yapıyoruz." şeklinde bir söylemde bulundu.

    Birkaç ay önce şirketin bu sayıya ulaşıp ulaşamayacağı hakkında endişeler vardı, hatta firma oyunun yayınlandığı platformlardan ne kadar indirilmiş diye çetele tutar vaziyette idi. Oyun, iOS, Android, webOS, PSP, PlayStation 3, OS X ve Windows platformları için hazırlanmıştı. Firma şimdi de Xbox 360, Wii, Windows Phone 7, Nintendo DS ve 27 Mart'ta çıkacak olan Nintendo 3DS platformlarına da bir versiyon düşünüyor. Şu anda kullanılan platformlardaki oyunlar da güncellenecek fakat şirketten henüz bir Angry Birds 2 duyurusu gelmiş değil.

    Vesterback, Apple'ın App Store'una "kapalı bir sistem" diye hitap etti ve Apple'ın mükemmel olmadığını, bu sebeple geliştiricilerin çok iyi oyun yapmak zorunda olduklarını söyledi.







    Çılgınca onu indirdik! Yorumları