iPad 2'yi Jobs'tan dinleyin!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 03-03-2011 (14:00)   Son Mesaj: 03-03-2011 (14:00)    Cevap: 0    Gösterim: 626  

    03-03-2011

    iPad 2'yi Jobs'tan dinleyin!

    iPad 2'yi Jobs'tan dinleyin!
    iPad 2'yi Jobs'tan dinleyin!



    iPad 2'yi bir de Steve Jobs'tan dinleyin!

    Steve Jobs iPad 2 hakkında neler düşünüyor, neler söyledi? İşte Jobs'un iPad 2 yorumu...


    Dün akşamki tanıtımda Apple CEO'su Steve Jobs'ın sağlık sorunlarına rağmen iPad 2'yi tanıtması tüm dünyayı şaşırttı. İsterseniz iPad 2'yi bir de Jobs'un ağzından dinleyelim."Diğer tabletlerin büyük bölümü ilk iPad'le bile yarışamayacak seviyede. Ancak yine de yerimizde durmadık ve iPad 2 ile karşınızdayız."

    "Ayarlanmış bir tasarımla değil yeni bir tasarımla karşınızdayız. Çift çekirdekli, ışık hızında CPU'lara sahip A5 çipiyle grafik performansını dokuza katladık."

    Jobs, iPad'in gücünden bahsetmek yerine tablet alanındaki üstünlüğünden bahsetmeyi yeğledi:

    "iPad için 55.000 uygulamamız mevcut. Bunu açılışında 100 uygulamaya sahip rakiplerimizle karşılaştırın. Sanırım bu alanda elimiz oldukça açık."

    "Tüm bu şeyler içinde ve eskisinden yüzde 33 daha ince."

    "2011 iPad 2'nin yılı olacak"

    "Yeni iPad 2, iPhone 4'ten bile daha ince. İnce olması nedeniyle verdiği his de tamamen farklı, özellikle de orijinal iPad'den daha kalın olan rakiplerini göz önüne bulundurduğunuzda.""Rakiplerimizin bir çoğu daha az pil ömrüne sahip cihazlar çıkartıyorlar ancak iPad 2'nin incelemelerde ve testlerde 10 saatlik bir pil ömrü olduğu onaylandı."

    "Yazılım ve donanımın PC'lerde olduğundan daha fazla iç içe geçmesi gerekiyor. Sanırım bunun için doğru yoldayız."

    "Muhteşem ürünler ortaya çıkarmamızı sağlayan hayranlarımıza çok teşekkür ediyorum."

    "Daha hızlı, daha hafif, kamera ve denge çarkına sahip, Facetime, iMovie, Garageband ve Photobooth'la gelen yeni iOS 4.3 ile inanılmaz bir ürün."

    "Aynı 10 saat'lik pil ömrüne, 499 dolardan başlayan aynı fiyatlara sahip, siyah ve beyaz renklerde sunuluyor ve akıllı koruyucular da var. 2011'in iPad 2'nin yılı olacağını düşünüyoruz."







    iPad 2'yi Jobs'tan dinleyin! Yorumları