"iPhone'dan daha havalıyız!"   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 02-28-2011 (15:00)   Son Mesaj: 02-28-2011 (15:00)    Cevap: 0    Gösterim: 423  

    02-28-2011

    "iPhone'dan daha havalıyız!"

    "iPhone'dan daha havalıyız!"



    "iPhone'dan daha havalıyız!" diyen cep devi.

    "Bizim telefonumuz iPhone 4'ten daha havalı!" İşte bu iddialı açıklamayı yapan cep devi...


    Sony Ericsson'un, üzerinde PlayStation oyunları oynayabileceğiniz telefonu Xperia Play'in piyasaya çıkmasına neredeyse bir aylık gibi bir süre kaldı. Bu süre içerisinde Sony Ericsson İngiltere'nin başındaki isim David Hilton yeni akıllı telefonlarıyla ilgili iddialı açıklamalar yaptı."Xperia Play bir iPhone 4'le hemen hemen aynı hatta daha az fiyata piyasada olacak. Bu telefonun yapacağı ilk şey Sony Ericsson'u tekrar akıllı telefon piyasasının içerisine sokmak olacak. En son Android teknolojisi ve Sony teknolojisiyle beraber piyasaya çıkacak ve bir iPhone kullanmaktan çok daha karizmatik, çok daha tatmin edici ve çok daha havalı olacak."

    Hilton yeni nesil PSP'yi bekleyen kullanıcıları içinse şu açıklamayı yaptı; "En iyi oyun makinesini isteyen biri varsa 2011'in sonlarını beklemek zorunda kalacak. Ama aynı zamanda yanlarında bir de akıllı telefon taşımak zorunda kalacaklar ve çoğu insan bunu istemiyor."







    "iPhone'dan daha havalıyız!" Yorumları