Modern çağın konferans çözümü   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 02-28-2011 (14:00)   Son Mesaj: 02-28-2011 (14:00)    Cevap: 0    Gösterim: 539  

    02-28-2011

    Modern çağın konferans çözümü

    Modern çağın konferans çözümü
    Modern çağın konferans çözümü



    Jabra’dan modern çağın konferans çözümü: Jabra SPEAK 410.

    Kristal netliğinde ses ve akıllı taşınabilir tasarımı ile Jabra SPEAK™ 410 mobilitenin arttığı günümüz iş dünyasında nerde olursanız olun, sadece birkaç saniyede konferans görüşmeler düzenlemenize olanak tanıyor. Yakın zamanda yapılan Sound&Design adlı anket, Jabra SPEAK™ 410’un sektördeki üstünlüğünü kanıtladı.

    Mobilitenin her geçen gün daha da arttığı günümüz iş dünyasında hareket halindeki insanların birbirine bağlı olması, başarılı iş yaşamı için büyük önem taşıyor. Jabra, mükemmel ses kalitesi ve taşınabilir tasarıma sahip kişisel konferans çözümü SPEAK™ 410 ile sürekli hareket halinde bulunan iş grupları arasında saniyeler içinde konferans görüşmeler gerçekleştirilebiliyor.

    Microsoft® Lync™, Cisco IP Communicator/Personal Communicator, Avaya Softphone, IBM Sametime gibi lider Birleşik İletişim çözümlerinin yanı sıra VoIP çözümleri ile de uyumlu olan Jabra SPEAK™ 410, yazılım tabanlı konferans görüşmelerinde mükemmel ses deneyimi sunuyor. Küçük bir çantaya sığabilecek boyutlardaki hafif ve taşınabilir Jabra SPEAK™ 410 ile, sanal bir toplantı düzenlemek sadece birkaç saniyenizi alıyor. Bunun için tek yapmanız gereken cihazın bütünleşik USB kablosunu dizüstü ya da masaüstü bilgisayarınıza takmak, bir VoIP çözümü ya da Birleşik İletişim çözümü ile aramanızı yapmak. Jabra SPEAK™ 410 konferans çözümü, her an her yerde toplantı yapmanıza olanak tanıyarak verimliliğin artmasına yardımcı oluyor.

    Kanıtlanmış ses kalitesi

    Ocak 2011’de uluslararası araştırma şirketi GfK tarafından Danimarka’da yapılan ”Sound&Design” adlı anket, Jabra SPEAK™ 410’un bir konferans görüşme için en önemli unsur olan ses kalitesi (ses ve müzik) ve tasarım açısından sektördeki rakiplerinden çok daha üstün olduğunu net biçimde ortaya koydu. 60 kişi ile yapılan görüşmeler ile örtülü ses ve tasarım değerlendirmesi olarak ikili bir yaklaşımla gerçekleştirilen kantitatif anketin sonuçlarına gore Jabra SPEAK™ 410: Ses kalitesinde 1. sırada (ses) : Katılımcıların yüzde 55’i Jabra SPEAK™ 410’u tercih etti.
    Ses kalitesinde 1. sırada (müzik): Katılımcıların yüzde 68’i Jabra SPEAK™ 410’u tercih etti.
    Tasarımda 1. sırada : Katılımcıların yüzde 50’si Jabra SPEAK™ 410’u tercih etti. Jabra SPEAK™ 410’un benzersiz ses kalitesinin ardında gerçek genişbant ses, yüksek kaliteli hoparlörler ve insanların bulundukları odanın en uç köşesinden bile konferans çözümünden karşıdaki kişiyi duymalarını ve konuşmalarını sağlayan kapsama alanı gibi özellikler yatıyor. Yüksek ses kalitesi nedeniyle birçok kişi cihazı iş yerinde bulundukları yerde arka plan müziği çalmak için kullanıyor. GfK’nın anketine katılanların yaklaşık yüzde 70’i cihazı müzik için ilk, yüzde 23’ü de ikinci tercihleri olarak belirtiyor.

    Jabra SPEAK™ 410 Serisi hakkında detaylı bilgiye www.myspeakerphone.com adresinden ulaşabilirsiniz.







    Modern çağın konferans çözümü Yorumları