YouTube videosuyla gelen şok!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 02-25-2011 (17:00)   Son Mesaj: 02-25-2011 (17:00)    Cevap: 0    Gösterim: 376  

    02-25-2011

    YouTube videosuyla gelen şok!

    YouTube videosuyla gelen şok!
    YouTube videosuyla gelen şok!



    YouTube'a yüklediği tek bir video yüzünden 20 yıl hapis yatabilir! Peki ama ne vardı bu videoda...

    YouTube'da şarkı söyleyip belirli bir kitleyi peşinden sürükleyen birçok kişi var. 21 yaşındaki Evan Emory de bu kişilerden biri, küçük çapta bir hayran kitlesine sahip genç şarkıcı yaptığı bir video yüzünden 20 yılını hapishanede geçirebilir. Aslında video iki ayrı videonun birleşmesiyle oluşturulmuş. İlkinde okuldan izin alan Emory çocuklara güzel neşeli bir şarkı çalıyor.
    İkincisinde ise Emory aynı sınıfa okul zamanı dışında giriyor ve bu sefer cinsel sözler içeren bir şarkı söylüyor ve iki videoyu birleştirip YouTube'a koyuyor. Böylece sanki Emory çocuklara cinsel sözler içeren şarkı söylüyormuş gibi gösteriliyor. Çocuklarla aynı ortamda bulunmasa da bu olay Emory'nin çocuklarla cinsel istismar içeren video çekmek suçuyla suçlanmasını engellemedi. Emory durumun yalnızca bir şaka olduğunu söylese de çocukların velileri ve okul yönetimi oldukça kızgın. Genç şarkıcı tutuklanmadan önce okul yönetiminden ve çocukların ailelerinden çok özür dilerken, pişman olup olmadığı sorulduğunda şu sözleri söyledi; "Bakalım internette kaç tık alacak."







    YouTube videosuyla gelen şok! Yorumları