Tablet PC dünyasına Türk'ler yön verecek!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 02-25-2011 (10:00)   Son Mesaj: 02-25-2011 (10:00)    Cevap: 0    Gösterim: 462  

    02-25-2011

    Tablet PC dünyasına Türk'ler yön verecek!

    Tablet PC dünyasına Türk'ler yön verecek!
    Tablet PC dünyasına Türk'ler yön verecek!



    Bugüne kadar Tablet PC'lere dokundunuz. Şimdi hem dokunun hem tuşlayın.

    FreeBook - TouchPad, özgün tasarımlarıyla Tablet PC pazarına Türk imzasını vuracak.


    Modern sanatçılar ve mühendislerin ortak çalışmaları sonucu yeni bir estetik ve dizayn anlayışıyla yaratılan Freebook, Infinity modeliyle Tablet PC'lerin dünyadaki bilinen yüzünü değiştirecek. Dokunmatik ekrana alışamayanlar için alternatif klavye teknolojisi sunan Infinity, geleneksel kullanıcının modern teknolojiye geçişini güvenle gerçekleştirecek.Tablet PC pazarında Dünya devleriyle çetin bir rekabete giren FreeBook, alışıla gelmişin dışında ürün dizaynlarıyla Tablet PC severlerin karşına çıkıyor. FreeBook Tabletleri piyasada mevcut birbirinin kopyası ürünlerinin arasında modern sanatçıların ve mühendislerin birlikte çalışarak geliştirdiği tasarımlarıyla dikkat çekiyor. "Infinity" ismi ile piyasaya çıkan en yeni TouchPad, diğer Tabletlerden dokunulabilir ekranına ilave olarak ürüne entegre edilmiş gelişmiş klavyesi ile ayrılıyor. Bütünüyle Türk dizaynı olan "Infinity" klavye kullanımına alışkın kullanıcılar için büyük bir kolaylık sağlıyor. Android işletim sisteminin özgür yazılım platformunu net olarak kullanan ve Android'in tüm artılarına ulaşılabilen bu model, dünya çapında diğer Tablet üreticileri tarafından da ilgiyle izleniyor.

    Infinity Dünya Tablet Pazarında Bir İlk

    FreeBook Infinity, dünya Tablet PC pazarında klavyeli model olarak çıkan ilk Tablet Bilgisayar olma özelliği taşıyor. Dünya pazarının da geleneksel kullanıcılara yönelik çalışmalar yapması için yol gösterecek bu Tablet PC İlk Türk Tablet PC markası FreeBook'un en yeni ürünü olarak raflarda yerini alıyor.Infinity hem dokunulabilir, hem tuşlanabilir

    FreeBook TouchPad, Tablet PC sahibi olmak isteyen ancak bir türlü dokunmatik ekranlara alışamayanlar için de alternatif klavyesi ile ekran üzerindeki tüm kontrollere ulaşım imkânı veriyor.

    Hem Dokunulabilir, hem ulaşılabilir

    FreeBook TouchPad PC ler ulaşılabilir fiyatları ile ve performans üstünlüğü ile pazardaki diğer ürünlerden ayrılıyor. Tamamen yerli tasarım olan bu Tablet PC ler uygun fiyat, yüksek performans, güçlü teknik destek imkânları ile ve yaygın bayi - servis ağı ile her kesimden insanı bilgisayar sahibi yapabilmeyi hedefliyor. Bir Türk markası olan FreeBook TouchPad bu misyonla çıktığı yolda, Türkiye, Avrupa ve Orta Doğu pazarında 2011 yılı itibari ile 8 ülkede ülke distribütörlüğü ve 80.000.000$ lık bir işlem hacmi yaratmayı planlıyor.

    Güçlü Servis Ağı Gizpa'nın tüm Türkiye'de dağıtımını yaptığı FreeBook gelişmiş bayi ve servis ağı ile de güven duyulan bir marka olarak kendini gösteriyor. Çeşitli markaların garanti ve servis şartları olmadan klonlar olarak ortaya çıktığı bir dönemde, piyasada FreeBook güçlü duruşu ile ilgi çekiyor.

    Her ihtiyaca göre bir FreeBook
    Çeşitli kullanım alanlarına göre tasarlanan yeni FreeBook modelleri iş, eğlence ve günlük kullanımlar için farklı modellerle dikkat çekiyor. NetBook, Tablet PC ve E-Book Reader’ın da bulunduğu geniş ürün yelpazesini FreeBook güvencesi ile dünya pazarına sunuyor.

    Konuyla ilgili olarak FreeBook Marka Müdürü Oğuzhan Uç şunları söyledi:

    'Bizler dünya çapında faaliyet gösteren diğer Tablet üreticisi firmalardan bir ayrılık göstermek adına yola çıkmadık. Ancak üretilen Tablet PC lerin ortak bir dizayna sahip oluşu ve geleneksel kullanıcı ile bütünleşememesi üzerine böyle bir açık olduğunu fark ettik. Kendi ekibimiz içerisinde bulunan tasarım mühendislerimiz ve tasarım sanatçılarıyla yeni bir dizayn arayışına gittik. İstedik ki hem bize özgü bir dizayn olsun, hem de kullanım adına geleneksel bilgisayarlara alışmış olan kullanıcılara da klavye desteği ile hitap edebilelim. FreeBook olarak Tablet PC pazarında bir devrim yaratacağımızı düşünüyoruz. Bundan sonra üretilecek olan Tablet PC modellerinde de FreeBook’un diğer firmalara esin kaynağı olacağına inanıyoruz. '



    Tablet PC dünyasına Türk'ler yön verecek!




    Tablet PC dünyasına Türk'ler yön verecek! Yorumları