Sony'nin tablet PC pazarında şakası yok!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 02-24-2011 (20:00)   Son Mesaj: 02-24-2011 (20:00)    Cevap: 0    Gösterim: 440  

    02-24-2011

    Sony'nin tablet PC pazarında şakası yok!

    Sony'nin tablet PC pazarında şakası yok!
    Sony'nin tablet PC pazarında şakası yok!



    Sony markalı tabletleri zaten bekliyorduk ama dev şirketin bu kadar ciddi olduğunu tahmin etmemiştik

    Daha önce buradaki haberimizde Sony'nin de tablet işine girmek üzere olduğunu sizlerle paylaşmıştık. Ancak gelen haberler, durumun çok daha ciddi olduğunu ortaya koyuyor.Tablet piyasasına da hızlı bir giriş yapmayı hedefleyen Sony, Engadget'ın haberine göre iki yeni tablet tasarlıyor. Bu tabletlerden biri Android Honeycomb mobil işletim sistemi kullanan çift ekranlı bir tabletken diğerinin Windows Phone 7 kullanan ve kaygan kapaklı bir tablet olduğu konuşuluyor.

    S2 kod adıyla anılan çift ekranlı Android'in Tegra 2 SoC, WiFi, ön ve arka kamera özelliklerinin bulunması bekleniyor. Çift ekranlı Android tablette kullanıcıların bir ekranında Google Map'i incelerken diğer ekranında haritanın Street View halini görebilecekleri söyleniyor.

    Windows Phone 7 kullanan 9.4 inçlik tablet ise Samsung'un ve Asus'un kaygan tabletlerine benzer bir tasarım izliyor. Tabletlerin fiyat aralığının 800 ile 700 dolar olması beklenirken tam olarak ne zaman piyasada olabilecekleri bilinmiyor.







    Sony'nin tablet PC pazarında şakası yok! Yorumları