YouTube sinirinizi bozmasın!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 02-24-2011 (14:00)   Son Mesaj: 02-24-2011 (14:00)    Cevap: 0    Gösterim: 482  

    02-24-2011

    YouTube sinirinizi bozmasın!

    YouTube sinirinizi bozmasın!
    YouTube sinirinizi bozmasın!



    YouTube'da sinir bozan şeylerden kurtulun!

    YouTube'da video izlerken en çok sinirimizi bozan bu 4 şeyden kurtulmak aslında çok kolay...

    YouTube'un video içeriği zaman içinde muazzam boyutlara ulaştı. İnternetin video devi YouTube'un sunduğu çeşitlilik ve esnek özellikleri inanılmaz, ancak siteyi kullanırkan meydana gelen bazı sorunlar can sıkıcı olabiliyor. Yazımızda bu sorunlardan en önemli dördünü ve çözüm yollarını ele alıyoruz:1. Otomatik çalma: Sayfa yüklenir yüklenmez video yürütülmeye başlanıyor ancak video önbelleklemek için sık sık duraklatılıyor.

    2. Video kalitesi: Videolar için varsayılan bir kalite seçmenin iyi bir yolu mevcut değil.

    3. Videolara entegre edilmiş reklamlar: Her seyrettiğimiz videoda 'X'ya basarak reklamları kapatmak zorunda kalmak çok can sıkıcı olabiliyor.

    4. Bazı faydalı entegre işlevlere kolaylıkla ulaşılamıyor: Örneğin videoları seçerek döngü şeklinde yürütmek mümkün değil.

    İşte bu sorunları gidermenizi sağlayacak bazı userscript'ler. Not: Bu eklentileri kullanabilmek için öncelikle GreaseMonkey Firefox eklentisini yüklemelisiniz.

    YouTube HD Ultimate: Bu userscript ile bilgisayarınızın çalabileceği en yüksek görüntü kalitesinin otomatik olarak seçilmesini sağlayabilirsiniz.

    Desteklenen tarayıcılar: Firefox (Greasemonkey ile) ve Opera
    YouTube Enhancer: YouTube Enhancer, yukarıda tanıttığımız eklentiye oldukça benziyor ancak daha fazla tarayıcıyı destekliyor.

    Desteklenen tarayıcılar: Firefox (Greasemonkey ile), Opera, Google Chrome, Flock, Safari, SeaMonkey


    YouTube Auto Buffer & Auto HD & Remove Ads: YouTube Auto Buffer & Auto HD & Remove Ads'ın ana görevi videolara gömülü reklamları ortadan kaldırmak. Bunun yanında eklenti videoları otomatik olarak çalmadan ön belleğe alabiliyor ve HD seçeneğini açabiliyor.Desteklenen tarayıcılar: Firefox (Greasemonkey ile), Opera (otomatik ön belleğe almada sorunları olduğu söyleniyor)
    Endless YouTube: Aynı müziği veya videoyu defalarca seyredenlerdenseniz bu kod size göre. Eklentiyi kullanarak videonun tamamını veya bir kısmını tekrar tekrar yürütebilirsiniz.

    Desteklenen tarayıcı: Firefox (Greasemonkey ile)







    YouTube sinirinizi bozmasın! Yorumları