Samsung'u yıkan güncelleme!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 02-24-2011 (00:00)   Son Mesaj: 02-24-2011 (00:00)    Cevap: 0    Gösterim: 491  

    02-24-2011

    Samsung'u yıkan güncelleme!

    Samsung'u yıkan güncelleme!
    Samsung'u yıkan güncelleme!



    WP7 güncellemesi hayal kırıklığına uğrattı!

    Microsoft ilk güncellemesini yayınladı, Samsung telefon sahipleri ellerinde "tuğlayla" kala kaldı!


    Microsoft, Windows Phone 7 için yayınladığı güncellemesini duyurmasına rağmen kopyala - yapıştır özelliğini bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.Microsoft'un akıllı telefonlar için geliştirmiş olduğu Windows Phone 7 işletim sistemi için yayınlanan son güncellemenin, sistemin işlem gücünü artırmak amaçlı olduğunu söyleyen Microsoft yetkilileri, şu anki güncellemede direkt olarak kopyala - yapıştır özelliğinin bulunmadığını belirtirken, ileride yapılacak güncelleştirmelerde bu özelliğin geleceğinin sinyalini verdiler.

    Yayınlanan güncelleştirmeyi yüklemek isteyenlerin telefonlarını PC ya da Mac ortamına bağladıktan sonra kurulum aşamalarını takip ederek yüklemeyi tamamlamaları gerekiyor. Fakat telefonunuz bir Samsung Omnia 7 ise bu güncelleştirmeyi yükleyemeyebilirsiniz zira çoğu Samsung Omnia 7 kullanıcısı kurulum yapmaya çalışırken sıkıntı yaşamış durumda.

    Samsung kullanıcıları için bu güncelleme sorunlu

    Güncellemenin bir Samsung Omnia 7 akıllı telefonuna kurulması sonucu telefonun kilitlenip kalması en büyük sorun iken, Windows Phone destek hattı, bu problemin farkında olduklarını ve çözmek için işe koyulduklarını açıkladı.Windows Phone destek hattından Diego T. isimli bir çalışan ise konu hakkında şöyle bir demeç verdi: "Şahsen ben, kendi açımdan şu anda güncelleme yapmayı düşünmüyorum. Sorunun farkındayız ve yakında çözebileceğimize dair bize büyük umutlar veren birkaç farklı çözüm yolu üzerinde çalışıyoruz. Bu, küçük bir güncelleme; yani herhangi yeni bir özelliği kaçırmıyorsunuz. O yüzden telefonunuzun işletim sistemini güncelleyemezseniz sıkıntıya düşmeyin. Şimdi yapabileceğiniz şey telefonunuzu zorunlu resete maruz bırakmadan fabrika ayarlarına döndürmek olacaktır. Güncelleme için ise birkaç gün bekleyin, bu sorunu çözdükten sonra yine isterseniz güncelleme yapabilirsiniz. Eğer güncellemeyi yükleyemiyorsanız inatlaşmayın, çünkü bu konuda ısrar ederseniz telefonunuzdan bile olabilirsiniz."

    Bu arada Microsoft, şu an için bahsi geçen güncellemeyi Samsung cepler için geri çekmiş durumda. Kısa zaman içerisinde düzeltilmiş bir güncellemenin tekrar yayınlanması bekleniyor...







    Samsung'u yıkan güncelleme! Yorumları