Galaxy S II bilmecesi!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 02-21-2011 (15:00)   Son Mesaj: 02-21-2011 (15:00)    Cevap: 0    Gösterim: 498  

    02-21-2011

    Galaxy S II bilmecesi!

    Galaxy S II bilmecesi!
    Galaxy S II bilmecesi!



    Samsung Galaxy S II bilmecesi...

    Samsung'un yeni cebi Galaxy S II ile ilgili her şey belli ama bir şey var ki kimse kesin konuşamıyor


    Samsung'un Android işletim sistemi kullanan amiral gemisi Galaxy S'in devamı birçok kullanıcı tarafından merakla bekleniyor. Samsung Galaxy S 2'nin donanımda ne kullanıcağına dair belirsizlik ise sürüyor. Daha önceleri Samsung'un halkla ilişkiler departmanı akıllı telefonun NVIDIA'nın işlemcisini kullanacağını söylemişti ancak sonradan yapılan bir düzeltmeyle merakla beklenen akıllı telefonun Samsung'un kendi özel olarak hazırladığı Exynos işlemcileri kullanacağı açıklanmıştı. Ancak son ortaya çıkan haberler kafaları biraz karıştırdı. AnandTech, NVIDIA Tegra 2 çipseti kullanan Galaxy S 2'nin benchmark sayılarını ortaya çıkartırken, Pocker-lint ve bazı diğer siteler çift çekirdekli Exynos'a ait benchmark sayılarını ortaya çıkarttı.

    Aslında bu kafa karıştırıcı veriler, Samsung'un Exynos çipsetini tam olarak üretime yetiştiremediğini ve bazı kritik yerler dışında Tegra 2 kullanan Galaxy S 2'leri de piyasaya çıkarabileceğini gösteriyor olabilir. Exynos ve Tegra 2 arasındaki benchmark sonuçlarının çok da farklı olmadığını söylemekte de yarar var.







    Galaxy S II bilmecesi! Yorumları