Firefox 4 bildiğiniz gibi...   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 02-20-2011 (15:00)   Son Mesaj: 02-20-2011 (15:00)    Cevap: 0    Gösterim: 403  

    02-20-2011

    Firefox 4 bildiğiniz gibi...

    Firefox 4 bildiğiniz gibi...
    Firefox 4 bildiğiniz gibi...



    İşte Firefox 4 RC için planlanan tarih!

    İnanmayacaksınız (!) ama Mozilla, Firefox 4'ün RC ve final sürüm tarihlerini açıkladı...


    Bir yıldan uzun süren bekleyiş ve yakında sayısı 12 olacak beta sürümleriyle Firefox 4'ün gecikmesi, geliştiriciler arasında sıkıntıya yol açtı. Mozilla CTO'su ve ortak kurucusu Brendan Eich, geçtiğimiz ay geliştiricleri önemli bug'lara odaklanmaları konusunda uyarmıştı.Bu kez ise Mozilla mühendislik baş direktörü Damon Sicore, takımına 25 Şubat'ta RC sürümünü yayınlamaları gerektiğini söyledi: "RC sürümü için onarmamız gereken 25 yamasız bug var. Hepsi bu. Firefox 4 için son çabayı gösterip RC'yi yayınlamanın vakti geldi." Sicore'a göre katılımcılar, engelleyici olmayan bug'lara çok fazla odaklanıyorlar ve bunun değişmesi gerekiyor.

    RC sürümü çıkmadan önce en az bir beta sürümü daha yayınlanacak. Firefox yöneticisi Christian Legnitto, beta 12'nin çıkmak üzere olduğunu söylüyor.

    Mozilla başkan yardımcısı Jay Sullivan ise, Alman teknoloji sitesi golem.de'ye Firefox'un final sürümünün Mart'ta yayınlanacağı açıklamasını yaptı.







    Firefox 4 bildiğiniz gibi... Yorumları