Intel'den küfürlü tepki!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 02-20-2011 (15:00)   Son Mesaj: 02-20-2011 (15:00)    Cevap: 0    Gösterim: 454  

    02-20-2011

    Intel'den küfürlü tepki!

    Intel'den küfürlü tepki!
    Intel'den küfürlü tepki!



    Nokia ve MS anlaşması ağzını bozdurdu!

    Intel CEO'su, Nokia ve Microsoft anlaşmasını duyduğunda bakın nasıl bir tepki vermiş!


    Nokia ve Microsoft arasındaki anlaşma o kadar büyük bir olaydı ki Intel CEO'su Paul Otellini bu konuyu ancak küfürlü bir sözle açıklayabildi!Mobil Dünya Kongresi'nde konuşan Otellini, Nokia CEO'su Stephen Elop'un kendisini arayarak gelecek telefonlarında Windows Phone 7'yi kullanacaklarını söylediğinde bunu "Yahoo CEO'su Carol Bartz'ın sıklıkla kullandığı bir kelime" ile karşıladığını söyledi.

    Otellini, Nokia ve Microsoft işbirliği hakkında şunları söyledi: "Bunu neden yaptıklarını anladım. Sanırım aynı konumda olsaydım ben de aynısını veya benzerini yapardım." Otellini'ye göre mobil telefon endüstrisi, PC piyasasının ilk zamanlarında yaşanan benimseme sürecinden geçiyor.

    Nokia, toplam cep telefonu pazar payında hala dünya lideri konumunda. Ancak bunun nedeni, ucuz ve işlevsel telefonların büyük bir teknoloji sayıldığı dünyanın gelişmemiş bölgelerine milyonlarca telefon satması.







    Intel'den küfürlü tepki! Yorumları