PSP Phone'dan kötü haber!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 02-19-2011 (20:00)   Son Mesaj: 02-19-2011 (20:00)    Cevap: 0    Gösterim: 550  

    02-19-2011

    PSP Phone'dan kötü haber!

    PSP Phone'dan kötü haber!
    PSP Phone çok mu pahalı olacak?

    Bir PS3 ya da PSP'niz var ve şimdi de PSP cebi alacaksınız... Ama size kötü bir haberimiz var!


    Sony'nin uzun zamandır beklenen telefonu sonunda piyasaya çıkacağını resmen açıklamış bulunuyor. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen lansmanda, "Xperia Play" adıyla da gündeme gelen cihaz, özellikle oyun severlerin ilgisini bir hayli çekmiş durumda.Nitekim Sony'nin herhangi bir konsoluna sahip olmanız ya da daha önceki platformlarınız için internetten oyun indirmenizin, bu yeni cihaz için neredeyse hiçbir önemi bulunmuyor. Yapılan açıklamaya göre Xperia Play, PS One oyunları da dahil olmak üzere, birçok oyunu bünyesinde barındıracak. Fakat tek bir farkla: Kendi internet sitesinde bulunacak olan oyunların hepsi ücretli olacak. Farklı platform için alınan oyunlar, telefonda çalışmayacak.

    Sony Ericson'un İngiltere genel müdürü olan Nathan Vautier ise konu hakkında kısa ve net bir açıklamada bulundu. Nathan; "Sony'nin piyasaya sürmeye hazırladığı Playstation Phone, daha önceki Sony cihazlarıyla uyumlu olacak. Yine de bu uyumu her anlamda beklemeyin." diyerek, aslında bu cihaz için ne kadar çok para harcanması gerektiğini bir kez daha vurgulamış oldu.







    PSP Phone'dan kötü haber! Yorumları