Daha önce görülmemiş bir oyun cihazı   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 02-18-2011 (23:00)   Son Mesaj: 02-18-2011 (23:00)    Cevap: 0    Gösterim: 496  

    02-18-2011

    Daha önce görülmemiş bir oyun cihazı

    Daha önce görülmemiş bir oyun cihazı
    Daha önce görülmemiş bir oyun cihazı



    Birçok oyun kontrol cihazı gördük ama böylesine daha önce ne siz şahit oldunuz, ne de biz...

    Ataricilerde büyüyen bir nesil vardı ve bu nesil ne bilgisyarda oyun oynamaya ne de konsollarda gamepad'leri kullanmaya ısınabildi. Özellikle dövüş oyunlarının başı çektiği arcade oyun sektörünün zaman içerisinde yeniden doğuşu, pek tabi yeniden hayat bulan dövüş oyunları ve bu oyunları destekleyen arcade benzeri kontrol panelleri sayesinde oldu.

    18 Şubat tarihinde piyasaya sürülecek olan yeni arcade kontrol paneliyse benzerlerinden bir hayli farklı olacağa benziyor. Fransa'da lüks eşya üreten bir firma olan "Hoon" ve Avrupa'nın en büyük oyun şirketlerinden birisi olan "Neo Legend"in ortak çalışması olarak üretilecek olan ürün, etrafı benekli çam ağacı ve devekuşu derisiyle çevrelenmiş bir şekilde kullanıcıların beğenisine sunulacak. Estetik konusunda fazlasıyla uğraşan firmalar, donanımsal olarak da boş durmamış ve bütün aksamı Japonya'nın en büyük donanım şirketlerinden bir tanesi olan "Sanwa Denshi"ye yaptırmış.

    Cihaz hakkında çok fazla bilgi verilmese de, Xbox 360, PS3 ve PC platformlarının hepsiyle uyumlu çalışacağını bilmek bize şimdilik yetiyor.







    Daha önce görülmemiş bir oyun cihazı Yorumları