OKI İtalya’da Çevre Ödülü aldı   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 02-16-2011 (13:51)   Son Mesaj: 02-16-2011 (13:51)    Cevap: 0    Gösterim: 424  

    02-16-2011

    OKI İtalya’da Çevre Ödülü aldı

    OKI İtalya’da Çevre Ödülü aldı
    OKI İtalya’da Çevre Ödülü aldı



    OKI’nin dijital LED teknolojisi ile ürettiği profesyonel yazıcı ve çok fonksiyonlu ürün serileri İtalya’da prestijli çevre ödülü Ecohightech’i kazandı.

    OKI Data Corporation, İtalya’da, “Profesyonel, çevreye duyarlı yüksek teknoloji ürünleri” kategorisinde Ecohitech Ödülü’nü kazandı.

    Yüksek teknoloji şirketlerinin ürünlerini değerlendiren Ecoqual Konsorsiyumu tarafından desteklenen ve bu yıl 12.si dağıtılan Ecohitech Ödülü, çevre dostu ürünler, çözümler ve süreçler üreten teknoloji şirketlerinin bu alandaki başarısını gösteren bir niteliğe sahip bulunuyor.

    OKI Data: OKI tarafından geliştirilen LED teknolojisinin ürünleri olan, çevreye ilişkin düzenlemelere karşı üst düzeyde uyumu kanıtlanmış; renkli C300-C500 ve C800 serisi yazıcıları, siyah -beyaz B400 yazıcısı ve çok fonksiyonlu renkli MC351, MC361 ve MC561 ürün serileri ile Ecohitech’e hak kazandı
    OKI Data en önemli ödülü, A4 renkli serisi yazıcısı C530dn ve dijital LED teknolojisi ile üretilen ilk çok fonksiyonlu (MFP) ürün olan MC561dn’in enerji performansları ile aldı.

    Ödül jurisi tarafından yapılan açıklamada,:”Yüzde yüz yenilikçi dijital LED teknolojisi ile üretilen yeni C530dn ve MC561dn, akıllı “Derin Uyku” fonksiyonu ile bekleme (Standby) konumunda enerji tüketimini önemli ölçüde azaltıyor” denildi.

    OKI Data’nın çevre dostu ürünleri, OKI Group’un çevreye daha az etki etme planının bir parçası olarak geliştiriliyor.OKI, şirket müşterilerinde çevreye ilişkin gelişmiş sosyal sorumluluk anlayışı oluşması için çeşitli girişimlerde bulunurken, sürekli olarak çevre çözümleri üretmek ve daha fazla geri kazanılmış malzeme kullanmak için çaba harcıyor.

    OKI bir yandan çevre dostu teknolojiler ve ürünler geliştirirken, diğer yandan faaliyette bulunduğu ülkelerde doğal kaynakların korunması, düşük karbon toplumunun gerçekleşmesi için çaba gösteriyor.





    OKI İtalya’da Çevre Ödülü aldı Yorumları