HTC bombası da sızdı!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 02-04-2011 (18:00)   Son Mesaj: 02-04-2011 (18:00)    Cevap: 0    Gösterim: 540  

    02-04-2011

    HTC bombası da sızdı!

    HTC bombası da sızdı!
    HTC bombası da sızdı!



    HTC Pyramid'in teknik özellikleri açıklandı.

    HTC'nin son bombası da internete sızdı: Dev gibi bir ekran, HD video oynatma ve fazlası...


    HTC'nin yakın gelecekte çıkarmayı düşündüğü Pyramid modelinin teknik özellikleri firma içerisinden sızdı. HTC, Motorola Atrix ve LG Optimus 2X'ten özenmiş olacak ki özelliklerdeki en ilgi çekici olan şey HTC'nin piyasaya ilk defa çift çekirdekli bir akıllı telefon sürecek olması.Bulunacak çift çekirdekli işlemcinin 1.2 GHz hızında bir Snapdragon işlemci olması beklenirken, HTC Pyramid'in ayrıca 4G bağlantısına da sahip olacağı açıklandı. Henüz yaygın olmayan 4G teknolojisinin yaygınlaştığında 3G'yi aratmayacak kapasitesi olması bekleniyor.

    HTC Pyramid'in 4.3 inç ekrana ve HDMI görüntü çıkışına sahip olması, dolayısıyla da 1080p video izlemeye olanak sunması beklenirken piyasaya sürülme tarihi hakkında henüz herhangi bir bilgi verilmedi. HTC'nin bu söylentiyle ilgili bir açıklama yapmaması da Mobil Dünya Kongresi'nde konunun açıklığa kavuşacağı sinyalini verdi.







    HTC bombası da sızdı! Yorumları