Android Market için dev adım   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 02-03-2011 (23:00)   Son Mesaj: 02-03-2011 (23:00)    Cevap: 0    Gösterim: 697  

    02-03-2011

    Android Market için dev adım

    Android Market için dev adım
    Android Market için dev adım



    Google, Android Market için bugüne dek attığı en önemli adımlardan birini attı...

    Google, kullanıcıların internetten Android uygulaması satın alıp yükleyebileceği Android Market'i resmen kullanıma açtı. Ancak siteyi Türkiye'den ziyaret ettiğimizde, üst bardakiler dışında herhangi bir uygulama göremiyoruz.Android Market'te bulunan uygulamalar, yeni tasarlanmış web sitesinde kullanıcılara sunuluyor. Android kullanıcıları web mağazasını kullanarak telefonlarını PC'ye bağlamadan, sadece Google'a oturum açarak direkt olarak uygulama indirebilecekler.

    Google yeni mağaza ile Android kullanıcılarının iTunes benzeri bir web mağazasının da bulunması yönündeki isteklerini karşılamış oluyor. Yeni sitede her uygulamaya özel bir sayfa bulunuyor, sayfalarda ekran görüntüleri, yorumlar, videolar ve ilgili uygulamalar sunuluyor.

    Mağazanın açılış tarihinin Amazon'un bağımzsız bir Android uygulama mağazası açma planından etkilenmiş olabileceği düşünülüyor.

    Android Market'e buradan erişebilirsiniz: http://market.android.com/







    Android Market için dev adım Yorumları