Ve karşınızda Android 3.0!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 02-03-2011 (18:00)   Son Mesaj: 02-03-2011 (18:00)    Cevap: 0    Gösterim: 471  

    02-03-2011

    Ve karşınızda Android 3.0!

    Ve karşınızda Android 3.0!
    Ve karşınızda Android 3.0!



    Google, Honeycomb'un özelliklerini tanıttı!

    Google, Android 3.0'ın özelliklerini duyurdu! İşte yeni Android Honeycomb'daki yenilikler...


    Google'ın Android takımı, dün akşamki etkinliğinde tabletlere yoğunlaşan işletim sistemi Android 3.0'ın (Honeycomb) yeni özelliklerini duyurdu. Yeni mobil işletim sistemi, birçok yeni ve geliştirilmiş özellikle Android'in kilometre taşı olacak. Google, Honeycomb'un kolay erişilebilir, son açtığınız ve şu an çalışan uygulamaları gösteren bir görev çubuğuna sahip olacağını söylüyor. Honeycomb, 'widget' adındaki araçların görüntülenmesi konusunda da bazı geliştirmeler içeriyor. Bu sayede uygulamaları 'küçük pencereler' içerisinde çalıştırmanız mümkün olacak.

    Honeycomb, donanım hızlandırmasına da sahip olacak, video sohbeti destekleyecek.

    Android 3.0'da yapılan en önemli geliştirmeler ise ayrıntılarıyla şunlar:
    Kararlı bir video sohbet: Android takımına göre yeni Android, daha iyi bir video sohbet deneyimine yoğunlaşmış. Google Contacts, Apple'ın FaceTime ortamına göre daha geniş bir kişi listesi sunuyor. Kamera uygulamasında da bazı geliştirmeler yapılmış ancak tanıtımda bunlara yer verilmedi.

    Rahatsız etmeyen uyarılar: Android telefonlarda uyarılar sol üst köşede birikiyor ve üst çubuğunuzu doldurabiliyor. Android 3.0'da ise uyarılar sağ alt köşede çıkıyor ve yok saydığınızda zamanla gizleniyor.

    Daha iyi çoklu dokunma ve sürükle bırak desteği: Geliştirmeler Gmail gibi uygulamalarda öne çıkıyor. Mesajları bir etikete sürüklemeniz mümkün. Bazı yeni hareketler de eklenmiş.Uygulama içi satın alma ve para birimi dönüştürme: Otomatik para birimi dönüştürme ve uygulama içi satın alma küçük özellikler olabilir ama bu özellikler Android mağazasını daha kullanışlı hale getirecek. Uygulama içi satın alma özelliği geliştiricilere para kazanmanın yeni bir yolunu açıyor ve daha önemlisi uygulamaların çoklu Pro, Premium ve Bağış sürümlerini ortadan kaldırabilir.







    Ve karşınızda Android 3.0! Yorumları