Sosyal Medyada “Wropen” Buluşması   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 02-01-2011 (12:00)   Son Mesaj: 02-01-2011 (12:00)    Cevap: 0    Gösterim: 617  

    02-01-2011

    Sosyal Medyada “Wropen” Buluşması

    Sosyal Medyada “Wropen” Buluşması
    Sosyal Medyada “Wropen” Buluşması



    29 Ocak Cumartesi günü Otimsan atölyesinde bir araya gelen tasarım dünyasının yaratıcı beyinleri, Otimsan-Wropen işbirliği ile laser kesme/işleme makinalarını keşfettiler.

    Markalar ve tasarımcıları farklı projeler için bir araya getiren Wropen’ın bu seferki konuğu, sosyal medyayı etkili bir şekilde kullanabilen tasarım meraklısı yaratıcı beyinlerdi. Otimsan ve Wropen’ın ortaklaşa düzenlediği workshopa katılan yaratıcılar, lazer kesme ve işleme makinaları hakkında bilgi alarak fikirlerini ilk önce akıllarında, daha sonra ise çeşitli materyaller üzerinde şekillendirdiler.

    Tasarımlarını bloglarında da sergileyen yaratıcıların ve mimarların yer aldığı workshopta katılımcılar, dijital tasarım teknikleri hakkında da bilgi edinerek fikirlerini ilk önce dijital ortamda ya da kağıt üzerinde tasarladılar. Daha sonra lazer kesme ve işleme makinalarını kullanan katılımcılar kendi tasarımlarını yarattılar. Lazer makinaları sayesinde dijital olarak çalışılan tasarımlar, isteğe göre ahşap, plastik ve benzeri birçok madde içerisinde vücut bulabiliyor.

    Dekatlon Buzz sosyal medya iletişim ajansının, Wropen ve Otimsan için düzenlediği workshop sonunda, ortaya oldukça ilginç ve özgün tasarımlar ortaya çıktı. Wropen’ın diğer projelerine ve çalışmalarına www.wropen.com adresinden ulaşılabiliyor.







    Sosyal Medyada “Wropen” Buluşması Yorumları