Bu arama motoru farklı!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 01-28-2011 (15:00)   Son Mesaj: 01-28-2011 (15:00)    Cevap: 0    Gösterim: 848  

    01-28-2011

    Bu arama motoru farklı!

    Bu arama motoru farklı!
    Bu arama motoru farklı!



    Bambaşka bir arama motoru!

    Google'ı, Yahoo'yu ve diğerlerini unutun: Yeni ve çok farklı bir arama motoru ile tanışın!


    Zengin medya içeriği ve gözalıcı bir tasarım sunan arama motoru Qwiki, ortak kullanıma açıldı. Peki Qwiki diğer arama motorlarından farklı olarak ne sunuyor?Qwiki, arama sonuçlarında metin ve bağlantılar yerine Wikipedia, YouTube, Google ve Fotopedia'dan elde edilen içerikleri kullanıyor, kullanıcıya resimler, videolar ve sesli bir anlatım sunuyor. Her sonuca ilgili bir arama öğesiyle eşlik ediliyor.

    Sonuç görüntülendikten sonra Facebook, E-posta, Twitter yoluyla paylaşmanız veya bilginin alındığı siteler hakkında ek bilgiler edinmeniz mümkün. Qwiki, kurucularına göre bilgisayarla oluşturulmuş bir bilgi kaynağı olmayı hedefliyor, ancak kullanıcıların da eskik veya hatalı arama sonuçlarını düzeltmesi mümkün.

    3 milyondan fazla girdi bulunan site, bilgi aramada ve sunmada yepyeni bir yol sunuyor. Qwiki'nin katedeceği yol hala çok, ancak site şu an alpha aşamasında ve bu haliyle oldukça etkileyici.

    Qwiki'yi buradan ziyaret edebilirsiniz







    Bu arama motoru farklı! Yorumları