Bilgisayarınızı DJ kabini yapın   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-24-2011 (09:42)   Son Mesaj: 01-24-2011 (09:42)    Cevap: 0    Gösterim: 712  

    01-24-2011

    Bilgisayarınızı DJ kabini yapın

    Bilgisayarınızı DJ kabini yapın
    Virtual DJ bir müzik dosyasını değiştirerek kendinize özgü hale getirebileceğiniz bir yazılım. Profesyonel DJ’ler bu tarz programları genellikle MIX yapmak için kullanırlar.

    Müzik ile uğraşmayı seven herkesin çok beğeneceği bu yazılım sayesinde müzik içersindeki sesleri kesebiliyor, efekt verebiliyor veya farklı bir çok parça ekleyerek kendinize özgü müzikler oluşturabiliyorsunuz.

    Ücretsiz bir çözüm sunan yazılım profesyonel DJ"ler tarafından da tercih ediliyor. Yazılıma genel olarak baktığımızda iki bağımsız oynatıcıya sahip olduğunu görüyoruz. Yazılımın tek tuşla tempo senkronizasyonu veya karşılaştırma özelliği de bulunuyor.


    Yazılımı indirmek için tıklayın.

    Yazılımın kendi blok motoru sayesinde üzerinde oynadığınız parçaları belirli bir zamana sığdırabiliyorsunuz. Yazılımın sürükle bırak desteğinin olması çalışırken işinizi oldukça kolaylaştırıyor. Bunun dışında daha birçok yenilikçi özelliği destekleyen yazılım sayesinde DJ olma yolunda büyük adımlar atabilirsiniz.







    Bilgisayarınızı DJ kabini yapın Yorumları