Zifiri karanlıkta kayıt yapan kamera   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-24-2011 (09:42)   Son Mesaj: 01-24-2011 (09:42)    Cevap: 0    Gösterim: 1217  

    01-24-2011

    Zifiri karanlıkta kayıt yapan kamera

    Zifiri karanlıkta kayıt yapan kamera
    Zorlanmadan her yere götürebileceğiniz ergonomik ve görüntü kalitesi yüksek bir kamera arıyorsanız BenQ DV S21'e bir göz atmalısınız. Cihaz hiç ışık olmayan ortamlarda bile kayıt yapabiliyor.



    Gittiğiniz yerlerde video ve fotoğraf çekmeyi seviyorsanız fakat çok büyük ve profesyonel makineler taşımaktan da kaçınıyorsanız sizin aradığınız şey iyi bir kompakt kameradır. (Cebinize Sığan Projeksiyon)


    BenQ'nun en yeni modellerinden biri olan DV S21, hem 1080p görüntü kaydedebilmesiyle, hem de ergonomik ve hafif yapısıyla bu tip bir cihaz arayanlara hitap ediyor.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net gece görüşüyle dikkat çeken bu kamerayı detaylı şekilde inceledi. Peki zifiri karanlıkta bile kayıt yapabilen bu kamera fiyatını hak ediyor mu?

    Bu özelliklerinin yanı sıra BenQ DV S21'i rakiplerinden ayıran en önemli farklardan biri ise gece çekim özelliği. BenQ DV S21, üzerindeki infrared gece görüş özelliği ile zifiri karanlıkta bile kayıt yapabilme imkanı sunuyor.

    Karanlık ortamlarda çekim yapmak istiyor musunuz?


    (ShiftDelete.Net)





    Zifiri karanlıkta kayıt yapan kamera Yorumları