Firefox'un belalısına yasak!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 01-22-2011 (23:00)   Son Mesaj: 01-22-2011 (23:00)    Cevap: 0    Gösterim: 404  

    01-22-2011

    Firefox'un belalısına yasak!

    Firefox'un belalısına yasak!
    Firefox'un belalısına yasak!



    Firefox'un çok fazla çökmesine neden olan bu araç çubuğu, sonunda Mozilla tarafından engellendi...

    Bu konu hakkındaki bir söylenti de sayfa dolum sürelerinin inanılmaz bir biçimde arttığı yönünde.Firefox'un 3.6.13 yani en son sürümünü kullanan kullanıcılar tarafından birçok şikayet alan Mozilla'nın açıklaması ise şöyle oldu:

    "Kullandığınız Skype araç çubuğu sürümüne de bağlı olarak, araç çubuğunun kullandığı yöntemler ve yüklediğiniz sayfadaki telefon numaralarını tespit etmesi yüzünden yükleme süreleri artmış durumda. Umarız Firefox ve Skype yakında daha uyumlu ve kullanıcı dostu bir biçimde karşımıza çıkar.

    Skype araç çubuğu takımıyla iletişim haline geçtik ve sorunların giderilmesi için elimizden geleni yapacağız. Sorunlar tamamen giderilinceye kadar ise Skype araç çubuğu engellenenler listesinde durmaya devam edecek."

    Mozilla'nın belirtmiş olduğu bir diğer konu ise Skype araç çubuğuna konulan engelin "soft block" olduğu. Yani kullanıcılar dilerse engeli kaldırıp araç çubuğunu kullanmaya devam edebiliyorlar. Skype uygulamasının Firefox'ta devam edeceği fakat araç çubuğunun engellenenler listesine atılmış olduğu da Mozilla tarafından not edilenler arasında.







    Firefox'un belalısına yasak! Yorumları